اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۷۹۲
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

شش "نه" بزرگ استیو جابز که تبدیل به شش "بله" بزرگ شدند

استیو جابز مدیر اپل در کنار قدرت مدیریت فوق العاده اش، رفتارهای به خصوصی هم دارد که معمولا حواشی خاصی را برای او ایجاد می کند، از مسیر ویژه ای که در زندگی انتخاب کرده تا لباس پوشیدن معروف او که معمولا در برنامه های اپل، استیو را با یک تیپ ثابت به ما می شناساند. ‏ ‏

استیو جابز مدیر اپل در کنار قدرت مدیریت فوق العاده اش، رفتارهای به خصوصی هم دارد که معمولا حواشی خاصی را برای او ایجاد می کند، از مسیر ویژه ای که در زندگی انتخاب کرده تا لباس پوشیدن معروف او که معمولا در برنامه های اپل، استیو را با یک تیپ ثابت به ما می شناساند.

شش "نه" بزرگ استیو جابز که تبدیل به شش "بله" بزرگ شدند

اما بر خلاف این لباس ثابت، به نظر می رسد نظرات استیو همواره ثابت نبوده و شاید بهتر باشد که بگوییم تغییر و غیر قابل پیش بینی بودن یکی از مشخصه های اصلی استیو است.‏ ‏

از جمله باید گفت که اگر همه تکذیبهای استیو درست از آب در می آمدند، ما تقریبا هیچ یک از تولیدات معروف اپل را نمی دیدیم. با هم در ادامه مطلب لیست شش تایی «نه» های استیو را که به بله تبدیل شدند مرور می کنیم:

۱-نه به هر گونه آیپاد ویدئویی: در سال ۲۰۰۴ استیو اعلام کرد که به هیچ وجه برنامه ای برای اضافه کردن قابلیتهای ویدئویی به آی پاد ندارد. او در پاسخ به تقاضای زیادی که برای اینکار می شد گفت: روح گوش کردن به موسیقی چیزی است که با تماشای ویدئو متفاوت است، ما در حال حاضر بر روی موسیقی تمرکز داریم و اپل اصلا به سراغ دستگاه هایی که در دست گرفته می شوند تا ویدئو نمایش دهند، نخواهد رفت....اپل در سال ۲۰۰۵ آی پاد های ویدئویی را به بازار عرضه کرد. ‏

۲- نه به آیفون: در سال ۲۰۰۳ استیو با سرسختی اعلام کرد که اپل قصد دارد از فضای پی دی ای و موبایلها دور بماند. او گفت : "من فکر نمی کنم ما بتوانیم در بیزینس موبایل موفق باشیم." در سال ۲۰۰۷ شرکت اپل عرضه آیفون را اعلام کرد.

۳- نه به عرضه کیت توسعه نرم افزاری آیفون: در ژانویه ۲۰۰۷ در واکنش به تقاضاهایی که برای عرضه کیت توسعه نرم افزاری آیفون از شرکت اپل می شد، جناب جابز پاسخ دادند که در دنیای امروزه نیازی به عرضه چنین کیتی برای توسعه دهندگان ثالث نیست و علاقمندان می توانند با استفاده از مرورگرها (بویژه سافاری) آنچه را که لازم است بسازند...هنوز یکسال از این صحبتها نگذشته بود که در اواخر سال ۲۰۰۷ شرکت اپل وعده عرضه این کیت را داد و در سال ۲۰۰۸ این وعده را عملی کرد.

۴- به آی پد هم، نه! : در سال ۲۰۰۲ استیو اطمینان داد که هیچ شانسی برای دیدن یک تبلت با مارک سیب وجود ندارد. او گفت بازار تبلت ارزش آن را ندارد که اپل بخواهد سرمایه اش را درگیر آن کند، او خاطر نشان کرد که "خریداران تبلت، افراد ثروتمندی هستند که قبل از تبلت کلی لوازم کامپیوتری خریده اند." پس چرا اپل باید به جای تولید این لوازم پرفروش روی تبلت سرمایه گذاری می کرد؟ ...اپل سال گذشته (۲۰۱۰) آیپد خود را معرفی کرد، یکی از تولیداتی که صفحه جدیدی را برای اپل و رقبایش رقم زد.

۵-نه به کتابهای الکترونیکی: کمتر از دوسال پیش در تابستان ۲۰۰۹، استیو به شدت هرگونه احتمال مداخله اپل در بازار ای-بوک را رد کرد و گفت: اپل هیچ علاقه ای به بازار ای-بوک ندارد. چند ماه بعد در ژانویه ۲۰۱۰ اپلیکیشن آی-بوک معرفی شد.

۶- مولتی تسکینگ هم نه: در سال ۲۰۰۸ و در WWDC (کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل )اعلام شده بود که اپل به هیچ وجه طرفدار مولتی تسکینگ در آیفون نیست. استیو در دفاع از این نظر مولتی تسکینگ را دست و پا گیر، کند کننده کار موبایل و خورنده باطری توصیف کرد و گفت : وقتی کاربر دیگر با یک اپلیکیشن کاری ندارد چه نیازی به فعال بودن آن در پس زمینه است تا این همه دردسر درست کند؟ بعدها مولتی تسکینگ برای نسلهای های جدیدتر آیفون و آیپد در نظر گرفته شد.

شش "نه" بزرگ استیو جابز که تبدیل به شش "بله" بزرگ شدند

علیرغم اینکه این موارد نشان می دهد که نباید چندان روی "نه" گفتن ها و تکذیب های استیو جابز حساب کرد، اما می توان گفت این ویژگی استیو احتمالا نشان دهنده حسابگری اوست. ممکن است او ابتدا با چیزی مخالفت کند، اما وقتی تقاضا را درک می کند و از موفقیت آن محصول مطمئن میشود، بلافاصله وارد بازار می شود و حاضر است از نظرات قبلی خود دست بکشد.

در مواردی مانند مورد "آی بوک" فاصله تکذیب و عرضه محصول آنقدر کم است که احتمالا در خلال تکذیب استیو جابز، گروهی از متخصصین شرکت در حال کار بر روی پروژه بوده اند. بنابراین شاید قصد استیو از چنین مخفی کاری جلوگیری از پدیده آزبورن (ایجاد اختلال در روند فروش محصول فعلی، با وعده نابجا و زودرس عرضه محصول بهتری در آینده) باشد.

منبع : Narenji.ir
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • پارسا

      "نباید چندان روی "نه" گفتن ها و تکذیب های استیو جابز حساب کرد"

      من مخالفم

      اون مردی بود که تنها به نتوانستن جواب خیر داد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج