۲۲۶۴۳۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

امینی: او برگردد قدمش روی چشم

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره پناهنده شدن پاکدل گفت: او پناهنده نشده بلکه خانواده مادری‌اش با او صحبت کردند تا وی را در پرتغال نگه دارند.

خبرگزاری فارس: غلامرضا امینی در گفت‌وگویی درباره پناهنده شدن شروین پاکدلان یکی از ورزشکاران قایقرانی در پرتغال گفت: وقتی این ورزشکار ما به مسابقات اعزام شد از خانواده مادری‌اش با او صحبت کردند تا وی در پرتغال نگه دارند. صبح امروز خانواده پدری‌اش با من صحبت کردند که اگر این ورزشکار پشیمان شود می‌تواند برگردد که من گفتم ما هیچ مشکلی نداریم.

وی افزود: ما از ورزشکاران اعزامی ضمانت داریم در ضمن باید بگویم او پناهنده نشده بلکه خانواده مادری‌اش خواسته‌اند تا شروین را نگه دارند. او بیاید قدمش روی چشم ماست و ما هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج