۶۱۸۲۰۱
۵۰۴۹
۵۰۴۹
پ

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

وقتی بحث گنجینه های معماری پیش می آید، تالار اپرا اغلب یکی از ارزشمندترین بناهای هر شهر است. بهترین تالارهای اپرا فقط برای به نمایش گذاشتن تِنورها، باریتون ها و سوپرانوهای برجسته در موسیقی ساخته نشدند، بلکه به جهان نشان می دهند که آن شهر به سطح بالایی از فرهنگ، قدرت و ثروت رسیده است.

برترین ها - ترجمه از حمید پاشایی: وقتی بحث گنجینه های معماری پیش می آید، تالار اپرا اغلب یکی از ارزشمندترین بناهای هر شهر است.
بهترین تالارهای اپرا فقط برای به نمایش گذاشتن تِنورها، باریتون ها و سوپرانوهای برجسته در موسیقی ساخته نشدند، بلکه به جهان نشان می دهند که آن شهر به سطح بالایی از فرهنگ، قدرت و ثروت رسیده است. علاوه بر فراهم آوردن تجربه تئاتری به یاد ماندنی، تالارهای اپرا فرصتی هیجان انگیز در اختیار گردشگران قرار می دهد تا از بناهایی که توسط قابل احترام ترین معماران جهان ساخته شده بازدید کنند. بهترین تالارهای اپرا در جهان همچنان جاذبه توریستی پرطرفداری هستند.
۱۰. تالار بولشوی (Bolshoi Theatre)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تالار بولشوی در مسکو که در طول تاریخ طولانی خود بارها بازسازی و تعمیر شده، در ابتدا بنای ساده ای از آجر و سنگ در دهه 1790 بود. ساختمان فعلی توسط آندری میخایلوف معمار روس طراحی و در سال 1824 تکمیل شد. این تئاتر نئوکلاسیک با فرش های شرقی، دیوارهای پوشیده از ابریشم گلدار و صندلی های مخملی شناخته می شود. تالار بولشوی از خیلی از تالارهای اپرای معروف جهان کوچکتر است، و چهار بالکن و گالری که محل ارکستر را در برگرفته، تجربه ای خودمانی و صمیمانه فراهم می آورد. بازسازی این تالار در سال 2011 که گفته می شود بالغ بر یک میلیارد دلار خرج داشت، سیستم آکوستیک و صدای تالار را بهبود زیادی داد.

۹. تالار اپرای مجارستان (Hungarian State Opera House)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تالار اپرای مجارستان در بوداپست که توسط میکوس یبل یکی از معماران برجسته قرن نوزدهم طراحی و در سال 1884 تکمیل شد، بهترین دستاورد این معمار مجارستانی به شما می رود. ساختار نئو-رنسانس آن با نقاشی ها و مجسمه هایی توسط شناخته شده ترین هنرمندان آن کشور تزئین شد و شامل لوستر برنزی بسیار بزرگی است. مجسمه های فرانتس لیست و فرنک ارکل در ورودی تالار قرار گرفته است. این تالار که به خاطر آکوستیک عالی خود شناخته می شود، موسیقیدانان شناخته شده جهان از جمله گوستاو مالر و اتو کلمپرر را به خود جذب کرده است.

۸. تالار اپرای متروپولیتن (Metropolitan Opera House)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تالار اپرای متروپولیتن در مرکز لینکلن در نیویورک سیتی به خاطر تولیدات با دقت و نوآورانه خود و اجرای حرفه ای برجسته ترین خواننده های اپرا در جهان شناخته می شود. به دلیل سیستم آکوستیک و خطوط دید عالی، تالار اپرای متروپولیتن از زمانی که در سال 1966 افتتاح شد همواره به عنوان یک تالار اپرای برتر در سطح جهان مورد توجه بوده است. این تئاتر به وسیله والاس کی. هریسون معمار آمریکایی طراحی شد و طراحی مدرن آن شامل نمای بیرونی سفید تراورتن و مجموعه ای طاق است.

۷. تئاتر کولون (Teatro Colon)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تئاتر کولون در بوینس آیرس در سال 1908 با اجرای نمایش اپرای آیدا نوشته جوزپه وردی افتتاح شد و به وسیله چندین معمار طراحی شد، که شاید سبک متنوع آن هم به همین دلیل باشد. با تقریباً 2500 صندلی و اتاق ایستاده برای 1000 نفر، تئاتر کولون زمانی بزرگترین تالار اپرا در جهان بود تا اینکه تالار اپرای سیدنی در سال 1973 تکمیل شد. لوچانو پاواروتی خواننده سرشناس تِنور این تئاتر را به خاطر سیستمم آکوستیک عالی آن تحسین کرد و خاطرنشان کرد که این ویژگی همیشه به نفع خواننده نیست. او گفت «اگر خواننده ای بد آواز بخواند، همه فوراً متوجه می شوند.»

۶. تئاتر سان کارلو (Teatro di San Carlo)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تئاتر سان کارلو در ناپل عنوان قدیمی ترین تالار اپرای همواره فعال در اروپا را به خود اختصاص داده است. این تئاتر قرمز و طلایی توسط شاه چارلز بوربون ساخته شد. این تالار اپرا در سال 1737 تکمیل شد و استانداردی را ایجاد کرد که معماران بعدی از آن پیروی کردند. بازسازی چندین میلیون دلاری این تئاتر در سال 2010 انجام شد.

۵. تالار اپرای وین (Vienna State Opera)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تالار اپرای وین در سال 1869 با اجرای «دون ژوان» موتسارت افتتاح شد. بخشی از این تالار که به وسیله ادوارد فان در نول و آگوست سیکارد فُن سیکاردسبورگ به سبک نئو-رنسانس طراحی شد، در جنگ جهانی دوم به وسیله بمب تخریب شد و تا سال 1955 به طور کامل بازسازی نشد. این تالار هم به خاطر تولیدات مخصوص کودکان و هم بلیت ارزان اتاق ایستاده خود شناخته می شود که مردم دقایقی پیش از شروع اجرا آن را تهیه می کنند.

۴. تئاتر آمازون (Teatro Amazonas)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تئاتر آمازون، تالار اپرایی است که در مانائوس برزیل در قلب جنگل های بارانی آمازون واقع شده است. این تالار در اوج تجارت لاستیک با استفاده از مصالحی از سرتاسر جهان ساخته شد: مبلمان از پاریس، سنگ مرمر از ایتالیا، و فولاد از انگلیس. در نمای بیرونی ساختمان، گنبد آن با 36 هزار کاشی سرامیک تزئینی به رنگ پرچم ملی برزیل پوشیده شده است. اولین اجرا در این تالار با نمایش اپرای ایتالیایی «لا جوکاندا» در سال 1897 انجام شد. مدت کوتاهی بعد از افت تجارت لاستیک و زمانی که مانائوس مهم ترین منبع درآمد خود را از دست داد، این خانه اپرا نیز بسته شد. به مدت 90 سال هیچ اجرایی در تئاتر آمازون انجام نشد تا اینکه در سال 1990 مجدداً درهای آن گشوده شد.

۳. لا اسکالا (La Scala)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تئاتر لا اسکالا از زمان اولین اجرای آن با عنوان L'Europa Riconosciuta از آنتونیو سالیری در سال 1778، شهرت بسیاری را به عنوان تالار اپرای درجه یک به دست آورد. این تالار قرمز و طلایی به وسیله جوزپه پیرمارینی به سبک نئوکلاسیک طراحی شد و به خاطر سیستم آکوستیک فوق العاده اش مشهور است به طوری که که توانایی های واقعی خواننده را به قدری درست نمایان می کند که اجرا در تئاتر لا اسکالا به عنوان آزمونی خطرناک برای خواننده های اپرا به شمار می رود. حتی هنرمندان برجسته نیز متحمل سوت های اعتراضی منتقدانی شده اند که در گالری بالای صندلی های تئاتر می نشینند.

۲. کاخ گارنیه (Palais Garnier)

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

کاخ گارنیه در خیابان اپرا در پاریس یکی از مشهورترین خانه های اپرا در جهان است. این تالار سبک بوزار که توسط شارل گارنیه طراحی و در سال 1875 تکمیل شد، شامل لوستر کریستالی هفت تُنی عظیمی در مرکز تئاتر، و تزئینات و مجسمه های مرمری است که نمایانگر شخصیت هایی از اسطوره های یونان باستان است. در سال 1962، مارک شاگال نقاشی هایی دیواری به سقف اضافه کرد. با این که زیبایی این تئاتر تحسین برانگیز است، ولی خطوط دید نسبتاً ضعیفی دارد و بیشتر پرفورمنس های اپرای پاریس در حال حاضر در کاخ اپرای باستیل صورت می گیرد.

۱. تالار اپرای سیدنی

معروف ترین تالارهای اپرای جهان

تالار اپرای سیدنی یکی از نمادهای مشهور استرالیا و یکی از معتبرترین مراکز هنری پرفورمنس در جهان است. تالار اپرای سیدنی که به عنوان یکی از شاهکارهای معماری قرن بیستم به شمار می رود، توسط یورن اوتزان طراحی و ساخته شد و شامل چندن محل اجرا در داخل است. از بین این محل های اجرا، برجسته ترین آن ها تئاتر جوان ساترلند، تئاتر دراما، اتاق چندمنظوره اوتزان و سالن کنسرت است. همچنین در بخش بیرونی تالار اپرای سیدنی محل فضای بازی وجود دارد که اجراهای بیرون از سالن زیادی در آن انجام می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج