نقاشیهایی به سبک فرش ایرانی
یک هنرمند اهل شهر میامی آمریکا، نقاشی های خیره کننده و پر جزئیاتی را به تصویر می کشد که شبیه به قالی های ایرانی هستند.
وب سایت روزیاتو: یک هنرمند اهل شهر میامی آمریکا، نقاشی های خیره کننده و پر جزئیاتی را به تصویر می کشد که شبیه به قالی های ایرانی هستند. جیسون سیف که یک نقاش دیواری و هنرمند گرافیست است کار خلق این نقاشی های استادانه را در سال ۲۰۱۵ به عنوان شکلی از ابراز عقاید و خصوصیات و با تأثیر پذیری از ریشه های خاورمیانه ای خود شروع کرد.
هر یک از این آثار با استادی تمام و با استفاده از جوهر و رنگ اکریلیک خلق شده است و نقش و نگارهایی به طرح گل و اشکال هندسی را روی سطح بزرگی به نمایش می گذارد. این مجموعه الهام گرفته از پیشینه ی طرح های قالی های کلاسیک بوده و متأثر از الگوها و رنگ های مورد استفاده ی بافندگان است که سلایق ویژه ی طایفه ی آن ها را نمایان می سازد. به همین دلیل جیسون سیف با انتخاب رنگ ها و الگوهایی که بیانگر حالات ذهنی و احساسی او در لحظه است، روحیات و اندیشه های خود را در آثارش به نمایش می گذارد.
هر یک از این آثار با استادی تمام و با استفاده از جوهر و رنگ اکریلیک خلق شده است و نقش و نگارهایی به طرح گل و اشکال هندسی را روی سطح بزرگی به نمایش می گذارد. این مجموعه الهام گرفته از پیشینه ی طرح های قالی های کلاسیک بوده و متأثر از الگوها و رنگ های مورد استفاده ی بافندگان است که سلایق ویژه ی طایفه ی آن ها را نمایان می سازد. به همین دلیل جیسون سیف با انتخاب رنگ ها و الگوهایی که بیانگر حالات ذهنی و احساسی او در لحظه است، روحیات و اندیشه های خود را در آثارش به نمایش می گذارد.
این هنرمند آمریکایی ریشه ای خاورمیانه ای دارد
او در مصاحبه ای با سایت LuxuryDefined می گوید: «طرح های قالی های ایرانی همیشه از نظر زیبایی شناسی و نشانه شناسی مرا مجذوب خود کرده است. بخشی از ریشه ی من به خاورمیانه بر می گردد پس این چیزی است که از زمان تولد در من ریشه دوانده است. طرح های قالی های اصیل که کار بافندگان فرش هستند، زبانی پنهانی در خود دارند. هیچ انتخابی در آن ها بی دلیل نیست. از تار و پود مورد استفاده گرفته تا رنگ ها و شکل گره ها، همگی از قبل تعیین شده و در پیوند با مکان، زمان و علت خلق این قالی ها هستند. می خواستم این موضوع را در آثارم بگنجانم و این کار را با استفاده از نقش و نگارها و رنگ های خاصی که حس و حال ویژه ای را نشان می دهند انجام دادم.»
این آثار الهام گرفته از طرح های قالی های کلاسیک ایرانی هستند.
آثار نهایی که تکمیل آن ها بین دو تا سه ماه زمان می برد از تصاویری شفاف گرفته تا تابلوهایی مرموز متفاوت هستند، اما نقطه ی مشترک در تمامی آن ها استفاده از رنگ های زنده و دقت و توجه زیاد به جزئیات است. با وجود آنکه این نقاشی ها تک بعدی هستند اما سیف با استفاده از تکنیک سایه زنی به آن ها ظاهری سه بعدی می دهد که تشخیص آن ها از بافته را در نگاه اول غیر ممکن می سازد. اما نکته ی شگفت انگیز آنکه این هنرمند دچار کور رنگی است!
جیسون سیف با استفاده از تکنیک سایه زنی به آثارش ظاهری سه بعدی می دهد.
سیف به تازگی با شرکت نایک و کوبی براینت بسکتبالیست حرفه ای سابق و تاجر کنونی، برای تزیین کتانی های مدل ایر فورس وان برند نایک با استفاده از طرح های استادانه و پر جزئیات خود همکاری داشته است که نتیجه ی آن اثری هنری است و آن را درعوض پوشیدن می بایست به نمایش گذاشت. فهرست همکاری های پر آوازه ی او به اینجا ختم نمی شود و او با کسانی مانند بیگ شان، نیکی مناژ، فارل ویلیامز و افرادی از این دست همکاری داشته است.
تصاویری از آثار اخیر جیسون سیف و ویدئوهایی از شیوه ی هنری این هنرمند را می توانید در حساب اینستاگرام او ببینید. علاوه بر این او حسابی هم به همین اسم در توییتر دارد. نمایشگاهی از آثار او در سال ۲۰۱۶ در گالری رابرت فانتین در ساحل شهر میامی برگزار شد. این آثار اخیرا نیز در راملزبرگ واقع در برلینِ آلمان به نمایش در آمده است.
تبلیغات متنی
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
رقیب «بی ۲» در آسمان دیده شد
-
قیمت روغن موتور ۳۰ درصد بالا رفت
-
کشف ۲۰۰ کیلو گوشت فاقد مجوز در انزلی
-
هشدار «نارنجی» ورود توده خاک خارجی به این استان
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
دستور جابهجایی کشتیها در نزدیکی رأسالخیمه امارات
-
جانشینان احتمالی علی قلیزاده در تیم ملی
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
افزایش ۲۵ درصدی ذخیره آب سد سفیدرود
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
اقتصاد رها شده و معلوم نیست دولت کجاست!
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
پخش یک صحنه کمسابقه در گزارش خبری صداوسیما
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
اولین واکنش کنگره به نامه ترامپ درباره ایران
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر