خانه ابراهیم گلستان؛ قصری باشکوه از عصر گوتیک
شاید هرکسی با دیدن تصاویر زیر گمان کند این قصر با شکوه متعلق به یکی از سران و یا یکی از سرمایه داران یک کشور اروپایی است و شاید تعجب کنید اگر بگویم این تصاویر مربوط به عمارتی به جا مانده از عصر گوتیک است که ابراهیم گلستان، کارگردان، داستان نویس، عکاس و روزنامه نگار ایرانی از سال ۱۹۸۱ در آن زندگی می کرده است.
وبسایت ویرگول: شاید هرکسی با دیدن تصاویر زیر گمان کند این قصر با شکوه متعلق به یکی از سران و یا یکی از سرمایه داران یک کشور اروپایی است و شاید تعجب کنید اگر بگویم این تصاویر مربوط به عمارتی به جا مانده از عصر گوتیک است که ابراهیم گلستان، کارگردان، داستان نویس، عکاس و روزنامه نگار ایرانی از سال ۱۹۸۱ در آن زندگی می کرده است.
درباره ابراهیم گلستان
ابراهیم گلستان داستان نویس ، مترجم و روزنامه نگار ایرانی متولد ۱۳۰۱ در شیراز است. وی اولین کارگردانی است که برای فیلمی مستند، برنده ی جایزه ی بین المللی شد. وی در نوشتن دارای سبک خاصی است و برخی معتقدند که سبک او شبیه به ارنست همینگوی است. وی همچنین مجموعه داستان های ادامه داری را خلق کرده است که این شیوه داستان نویسی سابقه ی طولانی در غرب دارد.
از نقش او در سیر پیشرفت داستان های فارسی نمی توان غافل شد. زیرا وی از جمله ی اولین نویسندگانی است که برای زبان داستانی و استفاده از نثری آهنگین ارزش قائل شد. ابراهیم گلستان علاوه بر نویسندگی، فیلمهای معروفی مانند خشت و آینه و اسرار گنج دره جنی را کارگردانی است. وی دارای دو فرزند به نام های کاوه گلستان و لیلی گلستان است. مانی حقیقی ، از کارگردانان معروف ومحبوب سینما نیز نوه ی ابراهیم گلستان است. ابراهیم گلستان از سال 1357 به انگلستان مهاجرت کرد و در خانهی زیبایی زندگی می کرد که متعلق به عصر گوتیک است.
خانه ابراهیم گلستان یک عمارت قرون وسطایی گوتیک در بولنی، غرب ساسکس، در انگلستان است، که بیشتر شبیه به شاتو (کاخهای محل اقامت اشراف و نجیب زادگان) فرانسوی است تا خانه های انگلیسی. این بنا در سال 1871 توسط Edward Middleton Barry برای یک سرمایه دار آلمانی به نام Henry Huth که دوستدار نقاشی و کتاب بود، طراحی شد. بین سال های 1871 تا 1874 چیزی در حدود 35000 پوند برای ساخت این خانه هزینه شد. سقف های مخروطی شکل، آرک ها و سایر آرایه های معماری عصر گوتیک از این بنا شاهکاری باشکوه ساخته است.
تاریخچه
مالک خانه تنها توانست به مدت ۴ سال در قصر با شکوه خود زندگی کند و در سال ۱۸۷۸ در گذشت و خانه به پسر او ادوارد به ارث رسید.ادوارد میراث خانوادگی خود را تا سال ۱۹۲۵ حفظ کرد اما این عمارت در سال ۱۹۳۰ این خانه تبدیل به هتل شد و در خلال جنگ جهانی دوم توسط سربازان کانادایی داخل و محوطه ی بیرونی بنا مصادره شد. بین سالهای ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۱ این عمارت با شکوه به تدریج تبدیل به مخروبه ای شد که حیواناتی مانند گاو و گوسفند در آن جولان می دادند. بعد از ۱۵ سال سرانجام این خانه توسط JamesDoyle، گردآورنده عتیقه، خریداری و بازسازی شد.
طراحی ورودی و معماری داخلی
این بنا دارای دروازه ی ورودی بزرگی با گریفین های (تندیس های بزرگ افسانه ای )عظیم است که با بال های گشوده شما را به داخل محوطه دعوت می کنند. فضای داخلی خانه نیز مانند بیرون آن زیبا ومنحصر به فرد بوده و نکته جالب توجه این است که تمامی اتاق های خانه مجهز به حمام اختصاصی است. این خانه یکی از اولین خانه ها در بریتانیا بود که تمامی اتاق ها در آن مجهز به سیستم گرمایشی است.
لوکیشن فیلم:
این خانه بین سالهای 1960 تا 1970 یکی از لوکیشنهای محبوب سینماگران بوده است و فیلمهایی مانند Oh What a Lovely War و Legend of Hell House و The Black Windmill و... در این خانه فیلمبرداری شده اند. علاوه بر فیلم، از این قصر با شکوه برای ساخت ویدیوهای موسیقی ، تیزرهای تبلیغاتی نیز استفاده شده است.
سرانجام در سال 1981 این خانه توسط ابراهیم گلستان خریداری شد و خانه تا سال 1984 غرق در آرامش بود. بین سالهای 1987 تا 1991 شرکت معماری LCE برای تبدیل طبقه ی دوم خانه به هتل با ابراهیم گلستان وارد مذاکره شد و فاز اول مطالعات امکان سنجی آغاز شد. هم اکنون طبقه ی دوم این خانه رویایی با حداقل الحاقات تبدیل به هتل شده است.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
نويسندگي غير مساوي با پولداري
پاسخ ها
نویسنده هری پاتر یادتون نره...
کاوه گلستان هنگام عکاسی در عراق فوت شده