این بود تیمت؟
طنز؛ ترکیب تیم فوتبال اصولگرایان ایران!
یکی از خبرگزاری های شناخته شده کشور چند وقت پیش تحلیلی انجام داد که مانده ایم آن را باید در بخش سیاسی قرار داد یا ورزشی یا مثلا تفریحات و بازی های محلی؟! اما به هر حال تحلیل جالب و مفرحی است.
ماهنامه خط خطی - آزاده محمدیه: یکی از خبرگزاری های شناخته شده کشور چند وقت پیش تحلیلی انجام داد که مانده ایم آن را باید در بخش سیاسی قرار داد یا ورزشی یا مثلا تفریحات و بازی های محلی؟! اما به هر حال تحلیل جالب و مفرحی است. این خبرگزاری گفته که «اصلاح طلبان به فکر یارگیری از بین اصول گرایان هستند و این روزها به دنبال رفاقت و نزدیک شدن به «علی لاریجانی» هستند.»
در این تحلیل از علی لاریجانی مانند بازیکنی نام برده شده که مدام از یک تیم معروف خارجی پیشنهاد دارد و مدام در حال رد کردن پیشنهادات خود است. راستش را بخواهید ما هم بعد از خواندن این خبر به فکر فرو رفتیم و تصمیم گرفتیم بررسی کنیم که اگر بخواهند از اصولگرایان یارگیری کنند، چه کسی برای چه پستی مفیدتر خواهد بود.
حسین شریعتمداری: نوک حمله؛ یعنی واقعا انتخاب هر پست دیگری برای او ناحقی و زیر پا گذاشتن استعدادش است. این توانایی در حدی است که حریف ناگهان چشم باز می کند و می بیند چند گل وارد دروازه اش شده در حالی که هنوز مسابقه ای برگزار نشده است. یعنی او قادر است به صورت تک نفره در یک مسابقه خیالی حمله کند و حریف را در ذهن خود با خاک یکسان کند.
الهه راستگو: هافبک چپ راست زن؛ تکنیک نگاه به چپ کردن و به سمت راست پاس دادن را او ابداع کرده و الحق که به خوبی از پس اجرای آن برمی آید. شایعه ای هم هست که رونالدینیو بعد از ظهور این پدیده به افسردگی شدید مبتلا شده است.
عزت الله ضرغامی: دروازه بان؛ او می تواند هر نوع موقعیت خطرناکی را دفع کند و همان را به موقعیتی برای تیم تبدیل کند، طوری که شما فراموش می کنید اصل قضیه چه بود. در ضمن نقش روحیه دهنده و کلیدی او غیرقابل انکار است. تیم حریف مخصوصا اگر غربی باشد، در مقابل او متوجه چهره پست و پلید خود و بدبختی و بیچارگی اش می شود و خود به خود از صحنه محو می شد.
مهدی کوچک زاده: مدافع یارکوب؛ مدافعی بسیار جنگنده و یارگیر. او به راحتی می تواند حریف را از میدان به در کند. گاهی چنان با طرف مقابل درگیر می شود که فراموش می کند او از تیم حریف است یا هم تیمی خودش. او مدافع نیست، مدافع، او است! کافی است در گوگل نام او را سرچ کنید تا ببینید که چگونه هر جا سخن از درگیری است، نام او می درخشد.
غلامعلی حداد عادل: کاپیتان؛ خودش هر از چندگاهی حرکتی انجام خواهد داد اما از کم کاری هم تیمی هایش گذشت نخواهد کرد. خیالتان راحت باشد که یک کاپیتان ششدانگ و قبراق است و با هوشیاری تمام تیم را به جلو می برد.
محسن رضایی: بازیکن آزاد؛ او آزاد است و در کل می توانید هر زمان و در هر پستی از او استفاده کنید. فقط نزدیک انتخابات باید کمی مشغله هایش را در نظر بگیرید. خیال تان راحت باشد که بعد از انتخابات همچنان بازیکن آزاد خواهد ماند.
محمد باقر قالیباف: مدافع جلو زن؛ او بازیکنی است که خود مربی هم بعد از سال ها کار کردن با او نمی تواند بشناسدش. یعنی ممکن است تا مدت ها خیال کنید که او یک چپ پاست اما بعد از مدتی متوجه شوید که پای چپش به کلی از کار افتاده و فقط با راست خوب کار می کند. بزرگترین راهنمایی که در مورد اوکارساز است این است که هیچ وقت کاری نکنید که مسائل مربوط به آمبولانس یا رسیدگی به مصدومان به او ارتباطی پیدا کند، از ما گفتن بود.
در ادامه کسان دیگری هم هستند که برای یارگیری مناسب باشند اما باید به یاد داشته باشیم که همه خوبی ها را نمی توانیم در تیم مان جمع کنیم و باید سعی کنیم خوبی ها را به بازیکنان خودمان هم آموزش دهیم.
تبلیغات متنی
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
سهمیه ارز مسافرتی ۱۴۰۵ مشخص شد
-
قفل کامل بازار خودرو؛ نه کسی میخرد نه کسی میفروشد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
کف قیمت ساخت مسکن اعلام شد
-
مجلس: مذاکره هستهای نداریم
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
واکنش دختر بیحجاب درباره سخنان دوقطبیساز درباره حجاب
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
بازداشت عامل قتل در پارتی شبانه در خاوران
-
هشدار آکسیوس درباره رویارویی آمریکا و ایران
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
پاسخ دو کلمهای ترامپ به سوالی درباره روند مذاکره با ایران
-
انتقاد تند یک رسانه از یادداشت جدید یوسف پزشکیان
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل




نظر کاربران
الهه راستگو تو پست خودش بهترینه