دهکده ای از جنس طبیعت
طی سال های اخیر گونه های با ارزشی از حیات وحش از پلنگ و خرس گرفته تا گونه های دیگر حیوانات گوشتخوار و پرندگان شکاری، به دلیل حوادث جادهای، شکار غیرمجاز و تعرض انسان از دست رفته اند؛ در بسیاری از موارد نیز اگر چه برخی ازحیوانات جان سالم به در برده اند، برای همیشه امکان ادامه حیات در زیستگاه خود را از دست داده اند.
خبرگزاری مهر - فرهاد صفری: طی سال های اخیر گونه های با ارزشی از حیات وحش از پلنگ و خرس گرفته تا گونه های دیگر حیوانات گوشتخوار و پرندگان شکاری، به دلیل حوادث جادهای، شکار غیرمجاز و تعرض انسان از دست رفته اند؛ در بسیاری از موارد نیز اگر چه برخی ازحیوانات جان سالم به در برده اند، برای همیشه امکان ادامه حیات در زیستگاه خود را از دست داده اند.
در سال های اخیر برای نجات جان این دست از حیوانات و بازگرداندن حیوانات درمان شده به طبیعت، با سرمایه گذاری شهرداری قزوین و حضور ویژه «مهندس نادر نوری»، موسس دهکده طبیعت، دانشمندان محیطزیستی کشور، حمایت های استانی و مقبولیت های ملی، دهکده طبیعت، در منطقه گردشگری باراجین تاسیس شده است.
دهکده طبیعت، نخستین اکوپارک گردشگری، آموزشی و تحقیقاتی کشور محسوب می شود که در فاز اول در مساحتی نزدیک به ۱۰ هکتار درشمال شهر قزوین قرار گرفته است.
احداث این مجموعه از اواخر سال ۱۳۹۰ در دستور کار مدیریت شهری و مورد حمایت استان قرار گرفت و در حال حاضر بخش های متنوعی از آن مانند، مزرعه نمونه نشخوارکنندگان کوهی، مزرعه ویژه، زیستگاه پرندگان زینتی، بخشی از آبزیان، خزندگان و دوزیستان، زیستگاه میوه خواران (خرس ها، میمون ها)، بخشی از زیستگاه گوشتخواران (شیرها، گرگ وروباه ها)، زیستگاه گراز، قرنطینه حیوانات و آمفی تئاتر و مدرسه به بهره برداری رسیده است.
بزودی زیستگاه پلنگ ها نیز آماده خواهد شد. باغ پروانه های دهکده نیز در مرحله طراحی قرار دارد. طراحی و اجرای دهکده سلامت با امکانات تولید وعرضه محصولات و گیاهان دارویی وارگانیک، باغ های تخصصی مارها و کروکودیل ها از دیگر برنامه های پیش بینی شده در طرح های توسعه دهکده طبیعت محسوب می شود.
آبشار سنگی دهکده طبیعت که در ساخت آن مصالح طبیعت همچون سنگ های منطقه استفاده شده است از جمله جاذبه های این مجموعه است.
در طرح توسعه این مجموعه کم نظیر، طرح های دیگری مانند موزه زنده حیوانات، مدرسه خرگوش ها، ساختمان دامپزشکی، بازار روز طبیعت، پارک های تخصصی باز (سافاری پارک) و آشنایی کودکان و نوجوانان با طبیعت و لمس حیات وحش دیده شده است.
از خصوصیات ویژه دهکده می توان حضور حیوانات وحشی درمان شده و غیر قابل بازگشت به طبیعت که عاشق تیمارگرانشان هستند یاد کرد. (از جمله این حیوانات می تواند به شیرها، خرس ها، میمون ها،پرندگان شکاری و... اشاره کرد.)
در این میان احداث دهکده طبیعت به عنوان فضایی منحصر به فرد برای نگهداری گونه های مختلف حیوانات در حال انقراض و مصدوم توسط مدیریت شهری قزوین، بیش از سایر پروژه ها توجه و استقبال گردشگران بوستان ملی بارجین را جلب کرده است.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
کار فوق العاده ای انجام دادن. دست مریزاد به همگی. امیدوارم این حمایت ادامه دار و از این کارها بیشتر انجام بشه.