۱۵۵۴
۱ نظر
۵۰۲۶
۱ نظر
۵۰۲۶
پ

پاستیل و بروز حساسیت در کودکان

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با بیان اینکه « ژلاتینی که در ساخت پاستیل ها استفاده می شود از استخوان‌ها است»، گفت:«خوردن پاستیل و ژله‌های حاضری ممکن است عامل ایجاد بیماری و حساسیت در مصرف کنندگان و خصوصا کودکان گردد.»

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با بیان اینکه « ژلاتینی که در ساخت پاستیل ها استفاده می شود از استخوان‌ها است»، گفت:«خوردن پاستیل و ژله‌های حاضری ممکن است عامل ایجاد بیماری و حساسیت در مصرف کنندگان و خصوصا کودکان گردد.»

دکتر سید ضیاءالدین مظهری در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت:« ژلاتینی که در ساخت پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان‌ها تامین می‌شود، لذا عدم بهره‌گیری از منابع سالم و عدم دسترسی به فناوری صحیح ژلاتین‌ها برای ساخت پاستیل و ژله می‌تواند موجبات انتقال بیماری و زمینه ساز حساسیت و آلرژی گردد.»



وی افزود:« استفاده از مواد رنگی در تولید پاستیل‌ها و ژله‌ها که گاهی ممکن است غیرمجاز و ازمنابع خوراکی نباشد می‌تواند مشکلاتی علاوه بر مواردی که به آنها اشاره شد خصوصا برای کودکان بوجود آورد و استفاده از این مواد به دلیل انرژی مازاد نیازی که در اختیار کودکان قرار می‌دهد می‌تواند موجبات چاقی و اضافه وزن آنها را فراهم سازد دارد چرا که امروزه کودکان نسبت به سابق کم تحرک تر شده و به دلیل آپارتمان نشینی و نبود فضای لازم برای بازی و ورزش بیشتر به نظاره برنامه تلویزیونی و یا بازی های کامپیوتری مشغول می‌گردند و متاسفانه در حین تماشای برنامه تلویزیونی و بازی‌های رایانه‌ای به مصرف هله و هوله ها و حتی فست فودها روی می‌آورند.»

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تصریح کرد:«مشخص شده که ۳۰ درصد کودکان دچار اضافه وزن هستند و بررسی‌ها نشان داده است که چاقی‌های دوران کودکی می‌تواند زمینه‌ساز بیشتر بیماری های بزرگسالان برای کودکان و بیماری‌های غیرواگیردار مزمن در دوران نوجوانی، جوانی، میانسالی و سالمندی را نیز فراهم سازد و اصولا بذر تمام بیماری های مزمن غیرواگیردار و پرخطر دوران کودکی مخصوصا در کودکان دارای اضافه وزن و چاق پرورش داده می‌شود.(کودکان چاق ممکن است دچار بیماری‌هایی نظیر فشار خون و افزاش چربی خون و صاف شدن کف پا در اثر افزایش وزن و عدم تحمل به گلوکز شوند)»



وی تاکید کرد:«گرچه پروتئین ها جزء مواد مغذی ارزشمندی هستند که بدن ما به آن احتیاج دارد اما پروتئین موجود در پاستیل‌ها که از طریق ژلاتین مصرف شده پروتئین کامل و با ارزشی نیست چرا که دارای تمام اسید آمینه های ضروری تامین کننده نیازهای بدن نیست.»

دکتر مظهری خاطر نشان کرد:«در مورد ژله ها هم همینطور است و توصیه می‌گردد که افراد ژله‌هایی را که دارای نشان استاندارد بوده و در فرآوری آنها از عصاره ها و رنگ و عطر طبیعی میوه ها استفاده گردیده مصرف کنند و یا خیلی ساده‌تر با تامین و تهیه ورقه های ژلاتین مطمئن و دور از آلودگی با بهره گیری از آب میوه های فصول مختلف ژله های خوش رنگ، اشتها آور و مورد اطمینانی را شخصا تهیه فرمایند.‌»

منبع : Salamatnews.com

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ahmad

    fgsfgdgfgf

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج