دردسرهای جیكجیك مستونی
یخچال را پر از آذوقه زمستانی کنید!
تابستان فصل ميوه و سبزي است. تمام آنها تازه و ارزان در بازار وجود دارند و ميتوانيد به راحتي آنها را تهيه كنيد اما براي فصل زمستان كه اين محصولات در دسترستان نيستند هم بايد فكر كنيد. به جاي آنكه سبزي را در گراني خارج از فصل بخريد، ميتوانيد آن را در فصل مناسب بخريد و براي فصول ديگر نگهداري كنيد.
تابستان فصل ميوه و سبزي است. تمام آنها تازه و ارزان در بازار وجود دارند و ميتوانيد به راحتي آنها را تهيه كنيد اما براي فصل زمستان كه اين محصولات در دسترستان نيستند هم بايد فكر كنيد. به جاي آنكه سبزي را در گراني خارج از فصل بخريد، ميتوانيد آن را در فصل مناسب بخريد و براي فصول ديگر نگهداري كنيد. فقط بايد نحوه درست انتخاب و نگهداري آن را بدانيد تا هم خواص آن در اثر نگهداري از دست نرود و هم عطر و بوي آن حفظ شود. علاوهبر آن بايد بدانيد هر كدام از اين محصولات براي چه غذايي مناسب هستند.
فلفل دلمهاي - ادكلن در قابلمه
فلفل دلمهاي را در هر فصلي ميتوانيد پيدا كنيد اما آنها در اين فصل تازهتر هستند
بهترين استفاده:
فلفلدلمهاي به هر غذايي عطر ميدهد. ميتوانيد آن را در هر خوراكي استفاده كنيد يا لابهلاي گوشت به سيخ بكشيد و كباب كنيد. اگر فلفل شما تازه مانده ميتوانيد آن را در سالاد هم خرد و استفاده كنيد.
- چطور انتخاب كنيم؟
- چطور ذخيره كنيم؟
- طول عمر
بادنجـــان - بادنجانهاي چاق تلخاند
خانمهاي ايراني هميشه به بادنجان نياز دارند؛ هم كبابي و هم سرخ شده براي خورش. با بادنجان خوب غذاهاي لذيذي ميتوان درست كرد. از دستش ندهيد.
بهترين استفاده:
بادنجانها را بعد از پوست كندن بشوييد و نمك بزنيد تا تلخي آنها گرفته شود. بعد از اينكه خشك شدند آنها را سرخ كنيد و در خورش يا خوراك استفاده كنيد. ميتوانيد آنها را بستهبندي كنيد و در فريزر بگذاريد و براي مصارف بعدي نگهداريد. ميتوانيد بادنجانها را بشوييد و با پوست روي گاز كباب كنيد. آن را ساطوري كنيد و براي درست كردن ميرزاقاسمي يا خوراكهاي ديگر استفاده كنيد. بادنجان كبابي را هم ميشود در فريزر نگه داشت.
- چطور انتخاب كنيم؟
- چطور ذخيره كنيم؟
- طول عمر
توتفرنگي - عجله كنيد! بعد از 2 روز ميميرند!
اين ميوهها مخصوص تابستان هستند و در هيچ فصل ديگري پيدا نميشوند، پس تا فرصت هست از آنها استفاده كنيد.
بهترين استفاده:
اين ميوهها به دليل شكل و رنگ زيبايي كه دارند براي تزئين شيرينيها مناسب هستند. مثلا براي تارت، پاي يا حتي به همراه بستني براي دسر. اگر حس كرديد اين ميوهها در يخچالتان درحال خراب شدن هستند، به سرعت آنها را تبديل به مربا و شربت كنيد. توت سفيد را ميتوانيد در يك سيني بريزيد و زير آفتاب خشك كنيد. با اين ۲ روش اين ميوهها را تا پايان سال خواهيد داشت.
- چطور انتخاب كنيم؟
- چطور ذخيره كنيم؟
- طول عمر
ميوههاي تابستاني - چطور رسيدهاش را تشخيص دهيم؟
هلو، زردآلو، آلو و شليل، ميوههايي هستند كه در زمستان پيدا نميشوند، پس تا ميتوانيد از آنها استفاده كنيد.
بهترين استفاده:
ميتوانيد اين ميوهها را در مربا يا انواع شيرينيها مصرف كنید اما در كنار این، میتوانید آنها را خشك و در تمام سال از آنها استفاده كنید. آنها را نصف كنید و در یك سینی در آفتاب بگذارید تا خشك شوند. علاوهبر این اگر میوههایتان خیلی رسیده هستند میتوانید با آنها لواشك درست كنید. آنها را له كرده، با كمی نمك بجوشانید و كف یك سینی پهن كنید تا خشك شوند.
- چطور انتخاب كنيم؟
- چطور ذخيره كنيم؟
- طول عمر
خیار - نگهداري در گرمترين جاي يخچال
برعكس زمستان كه همه خيارها درختي و درشت هستند، در اين فصل ميتوانيد خيارهاي بوتهاي و قلمي هم پيدا كنيد.
بهترين استفاده:
حالا كه تابستان است، خنكي خيار دلچسب است. آن را در ماست يا سالاد استفاده كنيد. حالا كه خيارهاي كوچك و مناسب در بازار هست، ميتوانيد آنها را با نمك، كمي سركه، آب و سبزيهاي معطر در يك شيشه بگذاريد و با آنها خيارشور خانگي درست كنيد.
- چطور انتخاب كنيم؟
- چطور ذخيره كنيم؟
- طول عمر
پ
ارسال نظر