۹۲۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

آفتاب پرست جانی دپ موفق در گیشه ها

فیلم انیمیشن «رنگو» به کارگردانی گور وربینسکی در اولین هفته اکران در بازار آمریکای شمالی ۳۸ میلیون دلار به دست آورد. عملکرد فیلم‌ها این هفته هم چندان قابل توجه نبود تا فروش پایین سینماها در بازار آمریکا و کانادا از ابتدای سال ۲۰۱۱ تاکنون ادامه داشته باشد.

پارامونت پیکچرز تهیه‌کننده و توزیع‌کننده کارتون دوبعدی «رنگو» پیش‌بینی کرده بود این فیلم در سه روز اول اکران بین ۳۸ تا ۴۲ میلیون دلار فروش داشته باشد. جانی دپ در این فیلم که در ۳۹۱۷ سینما روی پرده است، بجای شخصیت اصلی صحبت می‌کند.


رنگو یک آفتاب‌پرست معمولی است که به طور تصادفی از شهر بی‌قانون «درت» در غرب وحشی سر درمی‌آورد، شهری که نیاز به حضور یک کلانتر کاملا در آن حس می‌شود. آیلا فیشر، آبیگیل برسلین، ند بیتی، آلفرد مولینا، بیل نای، هری دین استنتن، تیموتی الیفنت و ری وینستون دیگر صداپیشه‌های پروژه 135 میلیون دلاری «رنگو» هستند. دپ و وربینسکی پیش از این در سری فیلم‌های پرفروش «دزدان دریایی کارائیب» همکاری کرده‌اند.

فیلمنامه «رنگو» را جان لوگان نویسنده فیلم‌هایی چون «گلادیاتور»، «آخرین سامورایی»، «هوانورد» و «سوئینی تاد» بر مبنای ایده‌ای از وربینسکی نوشته است. «حلقه»، «مکزیکی» و «هواشناس» از دیگر فیلم‌های وربینسکی است.

«رنگو» در اولین هفته اکران در سطح بین‌المللی نیز 16 میلیون دلار به دست آورد و مجموع فروش خود را به 54 میلیون دلار رساند. از سوی دیگر، تریلر «اداره امور دیون» با بازی مت دیمن و امیلی بلانت در اولین هفته نمایش در 2840 سینما 21 میلیون دلار فروخت و فیلم دوم شد. مت دیمن در صحنه‌ای از فیلم «اداره امور دیون »

این فیلم در سطح بین‌المللی نیز 10.5 دلار فروش داشت. «اداره امور دیون» را جرج نلفی کارگردانی کرده و داستان درباره یک سیاستمدار و زنی بالرین است که ارتباط آنها تحت تاثیر نیروهای اسرارآمیز قرار می‌گیرد .

« دیوگونه »‌ دیگر فیلم تازه اکران‌شده این هفته که روایتی مدرن از قصه کلاسیک «دیو و دلبر»‌ است، در 1952 سینما 10.1 میلیون دلار فروخت و در رده سوم قرار گرفت .

الکس پتیفر، جاستین برادلی، مری-کیت اولسن و داکوتا جانسن در این فیلم به کارگردانی دانیل بارنز بازی می‌کنند. داستان در نیویورک روی می‌دهد و درباره نوجوانی است که برای پیدا کردن عشق واقعی به اهریمنی زشت تبدیل می‌شود .

در کل، مجموع فروش فیلم‌ها در آمریکا و کانادا در مقایسه با هفته مشابه 31 درصد کمتر بود. پارسال این موقع فیلم سه‌بعدی «آلیس در سرزمین عجایب» بسیار موفق ظاهر شد و فیلم‌های «شاتر آیلند» و «آواتار» هم فروش خوبی داشتند .

اما آغاز سال 2011 خیلی امیدوارکننده نبوده و مجموع فروش بلیت‌های سینما از ابتدای سال تاکنون بیش از 20 درصد کمتر از پارسال و تعداد تماشاگران هم 22 درصد کمتر بوده است .

درام برنده اسکار «گفتار پادشاه» 6.5 میلیون دلار فروخت و با یک پله صعود در رده هفتم قرار گرفت. کمدی «کارت مرخصی» ساخته برادران فارلی با بازی اوئن ویلسن که پرفروشترین فیلم هفته پیش بود، با 9 میلیون دلار به رده چهارم سقوط کرد .

جدول فروش فیلم‌ها در آمریکا و کانادا (4 تا 6 مارس)

رتبه عنوان فیلم فروش جمعه تا یکشنبه (میلیون دلار) تعداد سالن متوسط فروش در هر سینما (دلار) مجموع فروش (میلیون دلار) بودجه (میلیون دلار) هفته اکران
1 «رنگو» 38 3917 9.701 38 135 1
2 «اداره امور دیون» 21 2840 7.375 20.9 - 1
3 «دیوگونه» 10.1 1952 5.182 10.1 17 1
4 «کارت مرخصی» 9 2950 3.056 27 36 2
5 «نومئو و ژولیت» 6.9 2984 2.316 83.7 - 4
6 «ناشناس» 6.6 2913 2.273 53.1 30 3
7 «گفتار پادشاه» 6.5 2240 2.902 123.8 15 15
8 «فقط انتخاب کن» 6.5 2920 2.226 88.2 80 4
9 «من شماره چهار هستم» 5.7 2903 1.964 46.4 60 3
10 «جاستین بیبر: هرگز نگو هرگز» 4.3 2254 1.919 68.9 13 4

منبع: خبرآنلاین

دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج