۱۰۲۲۱۴۸
۴ نظر
۵۰۱۰
۴ نظر
۵۰۱۰
پ

تخلف شایان مصلح محرز نشد

کمیته اخلاق فدراسیون اطلاعیه ای در خصوص مدافع تیم فوتبال سپاهان منتشر کرد.

خبرگزاری فارس: به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پیرو صدور دستور موقت مورخ ۹۹/۵/۹ مبنی بر معلق شدن فعالیت ورزشی شایان مصلح در مورخ ۹۹/۵/۱۱ جلسه کمیته اخلاق با موضوع بررسی تخلف نامبرده برگزار شد و ضمن بررسی اسناد و مدارک موجود در پرونده و تحقیق جامع از وی و مطابق اظهارات، نامبرده هیچ گونه صفحه شخصی رسمی در تویتر نداشته و همچنین باشگاه مذکور طی لایحه ای اظهارات وی را تایید نموده و بازیکن مذکور تصاویر منتسب به خود را در شبکه تویتر به شدت تکذیب کرده است.

لذا این کمیته با توجه به تحقیقات به عمل آمده و جوابیه استعلام از مراجع مربوطه و محتویات پرونده تخلف منتسب به نامبرده را محرز ندانسته است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دینارزهی ازچابهار

    خداوندلعنتت کند

  • بدون نام

    ترکیب کیسهای آبی ومردگان زرداخی نازی زرد آخی نازی کیسهای وطنی وهمیشه غرغرو برسرهمدیگه

  • بدون نام

    بیش از این از شما انتظاری نداشتیم، تقدیر با خدا.(در اولین بازیش بعد این ماجرا گل به خودی زد.)

  • بدون نام

    این بازیکن مشکل روحی روانی واخلاقی دارد اما بعد مهم قضیه این است که این بازیکن با این رفتارهای خاص ومدیریت شده دنبال جایگاه وپست ومقام هستش .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج