۱۰۳۸۷۱۰
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

واکنش بایرن به برگزاری سوپرکاپ با حضور هواداران

بایرن مونیخ مشکلی با تصمیم یوفا مبنی بر حضور تماشاگران در بازی سوپرکاپ اروپا ندارد.

ورزش سه: بایرن مونیخ مشکلی با تصمیم یوفا مبنی بر حضور تماشاگران در بازی سوپرکاپ اروپا ندارد.

بایرن مونیخ پس از برتری ۱-۰ بر پی اس جی عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ را کسب کرد و توانست مجوز حضور در سوپرکاپ اروپا را به دست بیاورد. در سوی دیگر سویا نیز توانست ۳-۲ بر اینتر در فینال لیگ اروپا پیروز شود و رقیب بایرن در بازی سوپرکاپ خواهد بود.

این بازی طبق برنامه قرار است پنجشنبه ۲۴ سپتامبر(۳ مهر) در بوداپست پایتخت مجارستان برگزار شود و طبق اعلام یوفا با حضور هواداران خواهد بود.

برگزاری این بازی البته در هاله ای از ابهام قرار داشت چرا که دولت مجارستان چندی پیش اعلام کرد ورود هرگونه مسافر در ماه سپتامبر ممنوع خواهد بود. در نهایت پس از مذاکرات یوفا با دولت مجارستان، موانع در راه برگزاری سوپرکاپ برداشته شد.

کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی بایرن در مصاحبه با اسکای اسپورتس و در مورد تصمیم یوفا برای حضور تماشاگران در بازی سوپرکاپ گفت:« معتقدم یوفا تصمیمی سخت و دشوار را گرفت. آنها می خواهند اولین قدم ها در راه بازگشت به وضعیت عادی در فوتبال را بردارند.

از نظر ما حضور تماشاگران برای دیدن بازی سوپرکاپ اروپا قابل درک است. در حال حاضر نزدیک به ۲۱۰۰ هوادار بایرن قصد دارد برای تماشای بازی به بوداپست سفر کنند در حالی که ما در مونیخ از لحاظ شیوع کرونا وضعیتی خطرناک و ریسکی داریم.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج