نامگذاری معابر و میادین شهر به نام بزرگان ورزش
نشست خبری مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور صبح امروز (دوشنبه ۷ مهرماه) در محل هتل ورزش برگزار شد.
خبرگزاری ایسنا: نشست خبری مدیرعامل صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور صبح امروز (دوشنبه ۷ مهرماه) در محل هتل ورزش برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیرعامل صندوق ضمن والا شمردن مقام شامخ خبرنگار از حضور اصحاب رسانه در خانه پیشکسوتان تشکر کرد و گفت: شایسته بود این ادای احترام در روز خبرنگار انجام می شد اما به دلیل مشکلات شیوع بیماری ویروس منحوس کرونا شرایط فراهم نشد و منتظر فرصتی بودیم تا گفتگویی از روی صداقت و صمیمیت داشته باشیم.
ابطحی با اشاره به افتتاح خانه پیشکسوتان در سال گذشته افزود: اگر درگیری با ویروس کرونا در شرایط امروز جامعه وجود نداشت می توانستیم همانند سال گذشته وظیفه بیشتر و بهتری نسبت به قهرمانان و پیشکسوتان داشته باشیم. ان شاالله بعد از ماه صفر با رعایت فاصله گذاری و رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم های تکریم برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه بعد از افتتاح «خانه پیشکسوتان» به دنبال افتتاح شعبه های دیگر در سایر استان ها بودیم توضیح داد: با شهرداری مشهد مذاکراتی داشتیم مبنی بر تاسیس خانه شماره ۲ پیشکسوتان در استان خراسان جنوبی با حضور وزیر و مقامات استانی که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.
مدیرعامل صندوق بیان کرد: در چند ماه گذشته با توجه به شیوع کرونا به دنبال این بودیم که گرد فراموشی بر چهره یادگاران ورزشی ننشیند. از طرفی با شورای شهر مکاتبه کردیم و دیدار حضوری با برخی از اعضا آن داشتیم و تقاضا کردیم نام خیابان، معابر و میدان ها به نام این بزرگواران مزین شود.
ابطحی افزود: هدف این است که این نام گذاری به نام قهرمانان و پهلوانان زنده باشد نه آنان که نقاب در خاک کشیدند از این رو اسامی قهرمانانی چون محمد نصیری، عبدالله موحد، امیر احتشام زاده، محمود ملاقاسمی، حسن روشن، امیر یاوری، علی باغبان باشی به شورای شهر ارائه شده است. اینان بزرگانی در رشته های مختلف هستند و حق بزرگی بر گردن ما دارند و نسل جدید باید آنها را بشناسند.
مدیرعامل صندوق استفاده از تسهیلات رایگان مترو و بی آرتی را یکی دیگر از مکاتبات صندوق با شورای شهر جهت رفاه حال پیشکسوتان و قهرمانان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در تیرماه امسال شورای شهر مصوب کرد که با تخفیف ۵۰ درصد این تسهیلات را فراهم خواهند کرد و امیدواریم ۵۰ درصد دوم نیز از طریق صندوق پرداخت شود.
ابطحی همچنین در ادامه افزود: در حال رایزنی با سازمان ورزش شهرداری تهران هستیم تا بتوانیم از اماکنی که امکان واگذاری آن ها هست استفاده کنیم و اگر سودی از این بابت برای صندوق داشتیم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم برای پیشکسوتان می باشد.
وی از صدور ۱۳۵۰ کارت جدید برای پیشکسوتان خبر داد و گفت: با کانون جهانگردی و اتومبیل رانی تفاهم نامه ای برای استفاده اعضای صندوق از کارت امداد خودرو با تخفیف ویژه داشته ایم. همچنین تفاهم نامه ای با شرکت سرمایه گذاری گردشگری و جهانگردی جهت ارائه خدمات گردشگری و اقامتی برای پیشکسوتان منعقد کرده ایم.
وی با بیان اینکه تامین مسکن پیشکسوتان از اهمیت خاصی برخوردار است ادامه داد: تمام تلاش ما در جهت خانه دار شدن پیشکسوتان اجاره نشین است. در این خصوص صحبت هایی با شخص وزیر داشته ام و تمام توان خود را در استفاده از ارتباطات و امکانات در این راستا به کار گرفته ایم و خوشبختانه به نتایج خوبی رسیده ایم.
در ادامه نمایندگان اصحاب رسانه ضمن قدردانی از خدمات صندوق در زمان حضور دکتر ابطحی سوالات خود را نیز مطرح کردند.
مدیرعامل صندوق در پاسخ به این سوالات گفت: خواست ما انجام خدمات به مراتب بهتر و بزرگتر است و هدف این است خدمات و سرویس های جدید ارائه شده به پیشکسوتان سود بیشتری از مستمری ها برایشان داشته باشد.
وی همچنین ادامه داد: همکاری مجموعه صندوق با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به گونه ای است که از موازی کاری ها جلوگیری شود و برخی امور مقفول نماند.
در پایان ابطحی گفت: رسانه ها می توانند با تعامل و ارتباط بیشتر با صندوق حمایت در ارائه خدمات بهتر به قهرمانان و پیشکسوتان یاری رسان ما باشند.
تبلیغات متنی
-
اقدام جدید برای کاهش مستمری بازنشستگان!
-
ناراحتی مقامات از مهدی تاج؛ پشتپرده چه خبر است؟
-
این چه کار زشتی است که با علی دایی میکنید؟
-
دادستانی علیه عباس عبدی و زیباکلام اعلام جرم کرد
-
اعتبار کالابرگ دارندگان این کدملیها شارژ شد
-
خبرگزاری تسنیم پاسخ رجزخوانی ترامپ را داد
-
پیراهن آبی را برای ستاره پرسپولیس اتو کردند!
-
چرا ترامپ همچنان از «پایان نزدیک جنگ با ایران» میگوید؟
-
واکنش رسمی ایران به حضور مصر در خلیج فارس
-
دو عاملی که باعث گرانی روزانه لبنیات شده است
-
حقوق ماهانه در کدام کشورها بیشترین قدرت خرید را دارد؟
-
متین ستوده: چرا ترامپ تخت جمشید رو نزنه؟
-
افشاگری لیلاز: انتشار این فایل صوتی، سیگنالی به آمریکا بود!
-
عصبانیت کیهان از سپاه؛ چرا به دشمن امتیاز دادید؟
-
خانم بازیگر، گزارشگر مشهور صداوسیما را شرمنده کرد
-
اقدام جدید برای کاهش مستمری بازنشستگان!
-
این چه کار زشتی است که با علی دایی میکنید؟
-
دادستانی علیه عباس عبدی و زیباکلام اعلام جرم کرد
-
پیراهن آبی را برای ستاره پرسپولیس اتو کردند!
-
عصبانیت کیهان از سپاه؛ چرا به دشمن امتیاز دادید؟
-
۱۰ خودرویی که امروزه ساختن آنها غیرقانونی است
-
بازگشت ویزاکارت و مسترکارت به سوریه بعدِ ۱۵سال
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
فرهیختگان: رضا پهلوی تابعیت آمریکایی دارد
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
فرمانده هوافضای سپاه: منتظر فرمان شلیک هستیم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
لبخند معنادار قلعهنویی در مراسم قرعهکشی امشب
-
حرکت خبرساز مجری تلویزیون روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
پنتاگون اسناد بیسابقه درباره «بشقابپرندهها» را منتشر کرد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
جمله تهدیدآمیز ترامپ درباره شیوه پایان آتشبس
-
پست تازه ترامپ بعد از تنشِ شب گذشته با ایران
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
انتقاد تند و تیز زیدآبادی از آنان که دیشب خوشحالی کردند
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خیابان را به نام شهدا کنید که از جان وهمه چیر خود گذشتن به نام ورزشکار ضرورتی نداردوجالب نیست
شایسته است که خیابانهاومعابر بنام ورزشکارانی گذاشت که منش وخلق و خوی پهلوانی ودلاوری ودلیری دارندباشد،نه هر ورزشکار منحوس و رد صلاحیت شده !