۱۰۵۸۱۵۷
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

پیام تسلیت اینفانتینو در پی درگذشت یاوری

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال در پیامی درگذشت محمود یاوری را تسلیت گفت.

خبرگزاری ایسنا: رئیس فدراسیون جهانی فوتبال در پیامی درگذشت محمود یاوری را تسلیت گفت.

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا با ارسال نامه به حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون ضایعه درگذشت زنده یاد محمود یاوری را تسلیت گفت.

در پیام اینفانتینو آمده است:

«مایل هستم تسلیت صمیمانه خود را برای درگذشت بازیکن و مربی بین المللی اسبق، محمود یاوری، ابراز کنم. زبان برای ابراز غم این درگذشت کافی نیست.

محمود یاوری در طول حرفه اش، در بین سال های ۱۹۶۷ و ۱۶۶۹ سه بازی ملی داشت . بازی در تیم های شاهین تهران و پاس تهران در یادها خواهد ماند. بعد از بازنشستگی، حرفه مربیگری را آغاز کرد و در چند باشگاه مختلف برای بیش از ۴۰ سال مربیگری کرد. او همچنین تیم ملی بزرگسالان، المپیک و زیر ۲۰ سال ایران را هدایت کرد.

وی به عنوان یکی از سرمربیان با تجربه و همچنین میراث و دستاوردهای یاوری بخصوص شخصیت، رهبری و خصایص انسانی شان هرگز فراموش نخواهد شد و به راستی که جایشان خالی خواهد بود.

از طرف جامعه جهانی فوتبال، مایل هستم همدردی عمیقی را با فدراسیون فوتبال ایران، خانواده یاوری، دوستان و محبوبانشان داشته باشم. ما را در غم خود شریک بدانید.

امیدواریم یادآوری این خاطرات و همدردی تسکینی برای این رخداد سخت باشد.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج