۱۰۸۳۰۱۶
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

فکری: بازیکنان ما باید به سایپا احترام بگذارند

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت:بازیکنان ما باید به سایپا احترام بگذارند و امیدوارم در نهایت بازی خوبی ارائه کنیم و ۳ امتیاز لازم را بگیریم و تیم را در صدر جدول حفظ کنیم.

خبرگزاری فارس: محمود فکری در نشست خبری پیش از بازی با سایپا اظهار داشت: سایپا در لیگ امسال نشان داده که می‌تواند از هر تیمی یامتیاز بگیرد و بازی سختی در پیش داریم. این تیم تقریبا از همه تیم‌ها امتیاز گرفته اما برنامه بازی ها به شکلی شده که ما را هم اذیت یم‌کند. سایپا ۳ روز از ما بیشتر استراحت کرده و فردا کار سختی داریم و امیدوارم بازیکنان ما شرایط روحی و جسمی خود را حفظ کرده باشند.

وی افزود: بازیکنان ما باید به سایپا احترام بگذارند و امیدوارم در نهایت بازی خوبی ارائه کنیم و ۳ امتیاز لازم را بگیریم و تیم را در صدر جدول حفظ کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج