۱۱۱۷۱۱۵
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

تمدید قرارداد ستاره‌های استقلال پس از دربی

مدیران استقلال پس از دربی مذاکرات خود را با بازیکنان مورد نظر مجیدی جهت تمدید قرارداد آغاز می‌کنند.

خبرگزاری مهر: هیات مدیره استقلال با درک حساسیت بالای کار در ماه‌های باقی مانده تا مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا، تاکید دارد تا هرچه سریع‌تر مذاکرات با بازیکنان مد نظر مجیدی جهت تمدید عملی شود.

۱۰ بازیکن تیم استقلال در پایان فصل قراردادشان با این تیم به اتمام رسیده و این حساسیت کار را در نقل و انتقالات تابستانی برای این باشگاه افزایش می‌دهد و از همین رو هیات مدیره تاکید دارد بلافاصله بعد از دربی، مذاکرات با این بازیکنان آغاز شود.

پیش از این قرار بود مدیران باشگاه استقلال مذاکرات خود را با بازیکنان مورد نظر آغاز کنند که با تشخیص و درخواست فرهاد مجیدی با توجه به حساسیت دربی، این امر به پس از دیدار با پرسپولیس موکول شد.

سید حسین حسینی، سیاوش یزدانی، محمد نادری، هرویه میلیچ، فرشید اسماعیلی، آرش رضاوند، ارسلان مطهری، مسعود ریگی، داریوش شجاعیان و شیخ دیاباته ۱۰ بازیکنی هستند که قراردادشان در پایان فصل به اتمام می‌رسد و در صورتی که در لیست فرهاد مجیدی باشند، مذاکرات با آنها پس از دربی باید آغاز شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج