۱۱۲۹۳۹۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

۳ پرسپولیسی علیه پرسپولیس!

در آستانه بازی امشب دو تیم پرسپولیس و تراکتور در سوپرجام پیش‌بینی می‌شود ۳ بازیکن سابق سرخ‌ها روبروی شاگردان یحیی گل‌محمدی قرار بگیرند.

برنا: از اردوی تراکتور خبر می رسد رسول خطیبی تقریبا تصمیم نهایی اش را برای ترکیب اصلی تیمش برای بازی امشب را گرفته است.

در این راستا پیش بینی می شود چهره هایی مثل محمدرضا خانزاده، سامان نریمان جهان و محمد عباس زاده در ترکیب اصلی تبریزی ها به میدان می روند، بازیکنانی که در سال های نه چندان دور در پرسپولیس بازی کرده اند و حالا به نوعی روبروی یکی از تیم های سابق خود به میدان می روند و به طور قطع برای این دیدار از انگیزه های ویژه ای برخوردار هستند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج