۱۱۳۴۸۲۹
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

مورینیو: پنالتی انگلیس اصلا درست نبود

سرمربی سابق تاتنهام به انتقاد از تصمیم داور در اعلام ضربه پنالتی به سود انگلیس پرداخت.

ایسنا: به نقل از تاک اسپورت، تیم ملی فوتبال انگلیس در دیدار برابر دانمارک با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی دست پیدا کرد تا برای نخستین بار در تاریخ خود راهی فینال یورو شود.

در حالی که این بازی با تساوی یک بر یک دنبال می شد داور یک پنالتی در دقیقه ۱۰۴ برای انگلیس گرفت که هری کین آن را تبدیل به گل کرد.

اعتراض های زیادی به این پنالتی انگلیسی ها وجود دارد و بسیاری براین باور هستند که داور اشتباه کرد. مورینیو یکی از این معترضان است.

او گفت: پنالتی اصلا درست نبود. نباید در چنین سطحی اینگونه اشتباه شود. معنای این تصمیم داور را اصلا نفهمیدم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج