۱۱۵۵۵۳۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

مربیگری بارسا؟ سینه خیز تا نوکمپ می‌آیم

مربی گرانادا که از اعضای رسمی باشگاه بارسلوناست در رویای هدایت آبی اناری هاست.

ورزش سه: مربی گرانادا که از اعضای رسمی باشگاه بارسلوناست در رویای هدایت آبی اناری هاست.

روبرت موره نو سرمربی گرانادا که زمانی دستیار لوئیس انریکه در بارسلونا بود و سپس در تیم ملی نیز کمک او شد، دیشب در نوکمپ دست به کار بزرگی زد و گرانادا با هدایت او از بارسلونا یک امتیاز گرفت.

موره نو که در روزهای دوری انریکه از تیم ملی مقطعی جانشین او شده بود، در پایان بازی از متوقف کردن تیم سابقش خوشحال بود. او از اعضای رسمی بارسلوناست ولی قبل از بازی گفته بود دوست دارد ۵ گل به بارسا بزنند.

مربیگری بارسا؟ سینه خیز تا نوکمپ می‌آیم

موره نو در پایان بازی دیشب و در پاسخ به سوالی در مورد اینکه اگر پیشنهاد جانشینی رونالد کومان به وی شود، چه پاسخی خواهد داد، گفت:« این سوال را نباید از من بپرسید. من مربی گرانادا هستم و تمام تمرکزم روی این تیم است. امشب یک امتیاز گرفتیم و برای ما حکم پیروزی را داشت و روحیه مضاعفی برای ادامه راه پیدا کردیم. بارسلونا مربی دارد ولی اگر روزی به من پیشنهاد دهند، تردید نکنید که سینه خیز تا نوکمپ می آیم.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج