۱۵۱۳۱۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

فتح الله زاده به عیادت مظلومی رفت

مدیر عامل پیشین باشگاه استقلال به عیادت پیشکسوت این باشگاه رفت.

خبرگزاری مهر: علی فتح الله زاده پیش از ظهر امروز یکشنبه از مرتضی پاشایی هنرمند کشورمان عیادت کرد و پس از آنکه متوجه شد اوضاع جسمانی غلامحسین مظلومی هم مناسب نیست راهی بیمارستان شد تا از این پیشکسوت باشگاه استقلال نیز عیادت کند.

آرش مظلومی ظهر امروز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب افزود: شرایط فیزیکی و جسمانی پدرم دو روز است که نامناسب تر از روزهای قبل شده و شرایط مطلوبی ندارد. به همین خاطر از مردم می خواهم که برای سلامتی وی دعا کنند.

وی ادامه داد: در دو روز اخیر پدرم دچار ضعف شدید بدنی شده و از سطح هوشیاری پائینی نیز برخوردار است. امیدوارم مردم با دعای خیرشان ما را تنها نگذارند و برای سلامتی پدرم دعا کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج