۱۵۵۰۵۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

عالیشاه: کارم غیرحرفه‌ای بود

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعد از سال‌ها تماشاگران در دربی بازی خوبی را تماشا کردند.

خبرگزاری فارس: امید عالیشاه پس از پیروزی ۲ بر یک پرسپولیس مقابل استقلال گفت: خدا را شکر بعد از سال‌ها تماشاگران بازی خوبی دیدند، خودشیرینی نباشد اما از مردم عذرخواهی می‌کنم. ۱۰ دقیقه آخر کارم غیر حرفه‌ای بود.

وی ادامه داد: با زحمت همه بازیکنان توانستم گل را به ثمر برسانم. این حداقل کاری بود که می‌توانستم انجام دهم و این ضربه را به گل تبدیل کنم.

عالیشاه همچنین درباره درگیری‌اش با فخر‌الدینی عنوان کرد: موقعی که او من را هل داد اگر نمی‌پریدم ممکن بود آسیب ببینم.
Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج