۱۵۹۰۷۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حمله هواداران آرسنال به ونگر

هواداران خشمگین آرسنال که از نتایج ضعیف تیمشان راضی نیستند در یک ایستگاه مترو به آرسن ونگر حمله کردند.

خبرگزاری ایسنا: آرسنال در رقابت‌های این فصل نتایج خوبی کسب نکرده است و یکی از ضعیف‌ترین سال‌های فوتبالی خود را پشت سر می‌گذارد. این تیم در حال حاضر با ۲۳ امتیاز در رده ششم قرار دارد و در هفته پانزدهم لیگ برتر برابر استوک‌سیتی شکست خورد.

عصر روز گذشته در حالی که کاروان آرسنال برای برگزاری آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان راهی ترکیه بودند، هواداران خشمگین آرسنال به آرسن ونگر حمله کردند و خواستار کناره‌گیری او از آرسنال شدند.

هواداران آرسنال در بازی با استوک‌سیتی نیز بنری بزرگ تهیه کرده بودند که روز آن نوشته شده بود: "ونگر بس است. ما باشگاهمان را دوست داریم. لطفا برو!"

آرسنال که صعودش را به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا قطعی کرده است، فردا سه‌شنبه در آخرین دیدار مرحله گروهی باید در ترکیه برابر گالاتاسرای به میدان برود.

آرسن ونگر ۹ سال در آرسنال نتوانست به قهرمانی برسد ولی در نهایت موفق شد فصل گذشته آرسنال را به قهرمانی در جام حذفی و خیریه برساند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج