۱۷۰۸۳۷
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

رضایت درخشان از عملکرد دو بازیکن خارجی

سرمربی پرسپولیس قصد دارد دو بازیکن خارجی جدید از کشورهای برزیل و ازبکستان را به لیست تیمش اضافه کند

خبر آنلاین: باشگاه پرسپولیس به تازگی از دو بازیکن خارجی دعوت کرده به تهران بیاید تا در صورت رضایت کادرفنی، نام شان به لیست تیم اضافه شود. یک بازیکن برزیلی به نام فرناندو گابریل که سابقه بازی در لیگ های B و C کشورش را در کارنامه دارد، بامداد فردا(سه شنبه) به تهران می رسد. فیلم بازی این بازیکن که چندی پیش توسط کادرفنی پرسپولیس مورد بررسی قرار گرفت، رضایت حمید درخشان را در پی داشت. فرناندو در طول دوران کاری خود فقط یکبار از برزیل خارج شد تا لژیونر شود. او ۵ ماه در باشگاه خزرلنکران کشور آذربایجان بازی کرد که شرایط مطلوبی نداشت. این هافبک تدافعی تخصص ویژه ای در زدن ضربات ایستگاهی دارد.

بازیکن دیگر، سالوم اف نام دارد. سالوم اف اهل ازبکستان و یک مدافع چپ کلاسیک است. این بازیکن سه سالی می شود که در لیگ قزاقستان توپ می زند اما سابقه بازی در ایران و تقابل با سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا را دارد. سالوم اف ظهر امروز (دوشنبه) به تهران رسید و منتظر شروع تمرینات پرسپولیس است تا در مجموعه درفشی فر، تست فنی بدهد.

حمید درخشان در مورد جذب این دو بازیکن گفت: «یک بازیکن برزیلی و یک بازیکن دیگر که اهل کشور ازبکستان است، به جمع ما اضافه خواهند شد. من بازی‌های این دو بازیکن را دیده‌ام، اما در نظر داریم پس از انجام تست فنی این بازیکنان را جذب کنیم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج