شیعی فدراسیون فوتبال را تهدید کرد
مدیرعامل باشگاه پیکان گفت: راه آهن باید در بازیهایی که از موتومبا استفاده کرده ۳ بر صفر بازنده شود وگرنه به دلیل رعایت نشدن عدالت به فیفا شکایت میکنیم.
وی در همین خصوص افزود: مهاجم تیم راه آهن یک بازیکن تاثیرگذار است که در بازیهای ۶ امتیازی مقابل نفت مسجد سلیمان، استقلال خوزستان و ما به میدان رفته و حتی یکی از سه گل تیمش مقابل ما را هم زده است بازی که در نهایت ۳ بر ۲ به سود راه آهن به پایان رسید. من نمیدانم محروم شدن این بازیکن در بازی مقابل گسترش فولاد تبریز چه فایدهای برای تیم ما، استقلال خوزستان، ملوان و نفت مسجد سلیمان دارد؟
مدیرعامل باشگاه پیکان تاکید کرد: انتظار ما این است که بازیهایی که راه آهن از این بازیکن استفاده کرده ۳ بر صفر بازنده شود وگرنه مطمئن باشید به دلیل رعایت نشدن عدالت به فیفا شکایت میکنیم.
نظر کاربران
در این برهوت فوتبال ایران باید یکی مردانگی بکنه واز یه جا شروع بکنه تا ریشه فساد در فوتبال خشکانده بشه --ما هم موافق باشگاه پیکان هستیم حقشون ضایع شده است
البته خودمونیم اینهم مثل مسایل دیگه ماست مالی میشه مطمئن باشید