۲۵۳۷۰۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

واکنش کردنوری به جدایی افشارزاده

عضو هیئت مدیره استقلال گفت که بهرام افشارزاده تمایل داشت از استقلال جدا شود.

خبرگزاری تسنیم: عباس کردنوری در مورد اینکه جایگزین بهرام افشارزاده در استقلال، اظهار داشت: افشارزاده اعتقاد دارد که اگر از استقلال برود، بهتر است. وقتی وزارت ورزش او را سرپرست باشگاه استقلال منصوب کرد، معنایش این بود که به دنبال فرد دیگری است.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود پندار توفیقی گزینه‌ای است که بهرام افشارزاده به عنوان مدیرعاملی استقلال به وزارت ورزش پیشنهاد کرده است، گفت: توفیقی برای مدیرعاملی استقلال پیشنهاد شده چرا که فرد موجهی است و سابقه خوبی هم در استقلال دارد اما پاسخ دادن به این سوال که چه کسانی گزینه‌های مدیرعاملی هستند، سخت است.

عضو هیئت مدیره استقلال خاطرنشان کرد: در سازمان‌ها این قانون وجود دارد که مدیرعامل را هیئت مدیره انتخاب کرده و برای او حکم می‌زند اما در سازمان‌های دولتی مانند وزارت ورزش، انتخاب برعهده رئیس مجمع یعنی وزیر ورزش است؛ بنابراین حکم مدیرعاملی توسط وزیر ورزش صادر می‌شود.

«تاکنون وزارت ورزش گزینه جدی را در دست بررسی قرار نداده است». کردنوری در خصوص بحث مدیرعاملی منصور قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت عنوان کرد: چنین چیزی مطرح نیست. وزارت فردی را انتخاب می‌کند که همسو با هیئت مدیره بوده و خودش را با سیاست‌های وزارت ورزش تطبیق دهد. ممکن است فردی از میان اعضای هیئت مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج