۲۶۶۹۸۰
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

پرچم داعش در سایت باشگاه اروپایی

در حمله اینترنتی که به وب‌سایت رسمی باشگاه مخلن بلژیک صورت گرفت، پس از هک سایت، پرچم گروه تروریستی داعش در آن نقش بست.

خبرگزاری تسنیم: در حالی که دیدار دوستانه تیم‌های ملی فوتبال اسپانیا و بلژیک که قرار بود امشب (سه‌شنبه) در شهر بروکسل برگزار شود، به دلایل امنیتی و بیم از حمله تروریستی در این کشور لغو شد، حالا خبر می‌رسد که روز گذشته (دوشنبه) سایت رسمی باشگاه «مخلن» (میشلن) بلژیک هم توسط هکرها هک شده و پرچم گروه تروریستی داعش در صفحه اول آن نقش بسته است.

باشگاه مخلن هم پس از اینکه سایت خود را هک‌شده دید موقتاً آن را از دسترس خارج کرده و هواداران این تیم همچنان نمی‌توانند به سایت رسمی تیم محبوب خود دسترسی پیدا کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدا ببین این تروریست ها هم مخ کامپیوترن همم ابزارآلات آن چنانی برای جنگ دارن اونوقت ماها مغزمون آکبنده آکبنده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج