۲۸۶۱۰۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

حسادت کریستیانو رونالدو به مسی

کریستیانو رونالدو امشب در رقابت با مسی و نیمار، شانس برنده شدن توپ طلای چهارم خود را خواهد داشت.

ورزش سه: کریستیانو رونالدو امشب در رقابت با مسی و نیمار، شانس برنده شدن توپ طلای چهارم خود را خواهد داشت.

رونالدو که همراه مسی و نیمار در نشست خبری پیش از مراسم توپ طلا شرکت کرده بود گفت:" این یک مراسم ویژه است. هر بازیکن برای کسب افتخارات فردی و تیمی بسیار تلاش می کند. این هشتمین باری است که در میان سه نامزد نهایی قرار می گیرم که برای من باعث افتخار است. مهمتر از هر چیزی سختکوشی است. کسی که ۸ بار در این مراسم حضور دارد اتفاقی نیست. داشتن استعداد، بدون سعی و تلاش کافی نیست."

رونالدو ادامه داد:" سال گذشته متاسفانه نتوانستم با رئال جامی فتح کنم ولی از لحاظ فردی سال بسیار خوبی برای من بود. اگر اینجا هستم به خاطر سختکوشی و بازی های خوبم برای رئال بوده و اینکه در گلزنی موفق عمل کردم. معتقدم امشب شانس مسی و نیمار برای برنده شدن بیشتر است. اینجا حضور دارم چون به من رای داده اند ولی اگر مسی و نیمار برنده شوند، هرگز تعجب نخواهم کرد."

رونالدو در ادامه به شوخی گفت:" اگر بخواهم به مسی حسادت کنم به پای چپ او خواهد بود که از من در این زمینه بهتر است."
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج