۳۱۰۶۹۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

عربستان از سد مالزی گذشت

قهرمان سه دوره جام ملت‌های آسیا، آخرین بازی پنجشنبه‌شب مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملت‌های ۲۰۱۹ آسیا را به‌سود خود خاتمه داد.

خبرگزاری تسنیم: تیم ملی فوتبال عربستان با برتری ۲ بر صفر خانگی مقابل مالزی در بازی آخر گروه اول مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملت‌های ۲۰۱۹ آسیا به صدر جدول صعود کرد.

در آخرین بازی پنجشنبه‌شب این رقابت‌ها، السهلاوی در دقیقه ۵۰ و جاسم در دقیقه ۷۴ دو گل قهرمان سه دوره جام ملت‌های آسیا را وارد دروازه مالزی کردند تا تیم پیروز با ۱۹ امتیاز در رده نخست گروه اول رقابت‌ها قرار بگیرد و مالزی چهارامتیازی در رده چهارم این گروه پنج‌تیمی بایستد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج