۳۴۲۹۲۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

پوگبا: نیمه اول بهتر از سوئیس بودیم

بازیکن تیم ملی فوتبال فرانسه پس از دیدار با سوئیس گفت: نیمه اول خیلی بهتر از حریف بودیم و می‌توانستیم به گل هم برسیم.

خبرگزاری فارس: پل پوگبا، هافبک تیم ملی فوتبال فرانسه در پایان دیدار با سوئیس و تساوی بدون گل تیم ملی کشورش در سومین مسابقه از مرحله گروهی جام ملت‌های ۲۰۱۶ اروپا اظهار داشت: در نیمه اول ما به مراتب بهتر از سوئیس بازی کردیم و فرصت های زیادی برای گلزنی در اختیار داشتیم. ما اگر کمی دقت می‌کردیم، می‌توانستیم در ۴۵ اول به گل برسیم که متاسفانه فرصت ها از دست رفتند.

وی ادامه داد: در نیمه دوم ما فضا و فرصت بیشتری به سوئیسی ها دادیم تا بیشتر و راحت‌تر در میدان مسابقه بازی کنند.آنها در ۴۵ دقیقه دوم بهتر شدند چون فضای زیادی در اختیارشان بود.

پوگبا تاکید کرد: به هر حال مسابقه ما با سوئیس با تساوی به پایان رسید و فرانسه به عنوان تیم اول صعود کرد و من فکر می‌کنم که مقابل این تیم بازی خوبی را از خود نشان دادیم و ما از عملکردمان خوشحال هستیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج