۴۱۱۰۲۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

کاسیاس: لوپتگی به من نیاز ندارد

دروازه‌بان تیم فوتبال پورتو پرتغال گفت: لوپتگی به من نیاز ندارد و شاید نگاهش به سمت سایر گزینه‌ها است.

خبرگزاری فارس: ایکر کاسیاس دروازه‌بان تیم فوتبال پورتو پرتغال در مصاحبه با مارکا اسپانیا گفت: تلاشی برای حضور در تیم ملی به قیمت حذف دیگران ندارم، علاقه‌ای هم به این کار نداشته و نخواهم داشت. اگر لیاقت حضور در تیم ملی را داشته باشم بدون شک دعوت خواهم شد اما تصور من این است که لوپتگی نیازی به من ندارد و به سایر گزینه‌ها توجه می‌کند.

ایکر ادامه داد: او هر بار که می‌خواهد مرا زیر ذره بین بگیرد، بدترین شرایط را در تیم باشگاهی خود داشته‌ام و شاید این بدشانسی من بوده است، به هر حال نمی‌توانم معجزه کنم، من دروازه‌بان ناشناخته‌ای نیستم و برایم مهم نیست که در چه سطحی از فوتبال خداحافظی کنم، بهترین افتخارات را در دنیای فوتبال تجربه و کسب کرده‌ام و اکنون بیشتر دوست دارم از فوتبال لذت ببرم.

کاسیاس درباره پیکه و تصمیمش درباره جدایی از تیم ملی گفت: پیکه دوست صمیمی من است، باید به تصمیم او احترام گذاشت، او قبل از این که یک بازیکن فوتبال باشد، یک شهروند اسپانیایی است که شاید دلش بخواهد شهروند کاتالونیایی باشد. این حق او است که درباره ملیت و قومیت خودش تصمیم بگیرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج