۴۲۱۶۴۹
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

آقای فرازمینی، تیم ملی را رها کن

انتقادات بی‎رحمانه از مسی در آرژانتین

شکست تلخ و تحقیرآمیز بامداد امروز آرژانتین در زمین برزیل با نتیجه ۳-۰، بار دیگر موج انتقادات علیه مسی در کشور آرژانتین را افزایش داده است.

ورزش سه: پیش از این مسی به این متهم می شد که برای تیم ملی همچون بارسلونا از جان مایه نمی گذارد و حالا او را به باندبازی متهم می کنند.

به طور مثال، بسیاری علت اصلی عدم دعوت ایکاردی به تیم ملی آرژانتین را دخالت مستقیم مسی در تصمیمات بائوسا، سرمربی جدید آلبی، سلسته می دانند.
پس از شکست آرژانتین برابر برزیل، بامبینو پونس، یکی از خبرنگاران معروف شبکه فاکس اسپورت ،به تحلیل ناکامی جدید تیم ملی کشورش پرداخت و مسی را به رها کردن تیم ملی دعوت کرد: «این تیم ملی پر از بازیکنان امتحان پس داده و ناکام است. بازیکنانی که هدف را گم کرده اند. آنها سه فینال متوالی را باخته اند و بعدی ها را هم خواهند باخت؛ چون به شکست عادت کرده اند.
انتقادات بی‎رحمانه از مسی در آرژانتین

نمی توانم به خودم دروغ بگویم. نمی دانم چرا لاوتزی به تیم ملی دعوت می شود و شایسته ها پشت خط می مانند؟

من هم مثل شما عاشق مسی هستم و معتقدم او فرازمینی است؛ ولی اگر حضور او در تیم ملی، به قیمت تحمل دیدن بازیکنانی چون دی ماریا، لاوتزی، آگوئرو، رومرو، زابالتا و ایگواین است، ترجیح می دهم تیم کشورم مسی را نداشته باشد و رهبرش یک بازیکن زمینی باشد.
فکر می کنید با بازیکنان دیگر و پس از ۱۱ بازی، کمتر از ۱۶ امتیاز کسب می کردیم؟ آن هم پس از بازی برابر تیم هایی چون پرو، ونزوئلا و بولیوی؟»
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کاری به لاوتزی ورومرو ندارم ولی اخه کدوم مربی از ایگواین ودی ماریا وآگوئرو میگذره اینا احتیاجی به باند ندارن مثل اینکه اونجا هم ازین کارشناس نماها دارن حتی بدتر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج