۴۳۶۵۵۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

یخ درمانی پادوانی برای رسیدن به تراکتور

کادر پزشکی باشگاه استقلال برنامه ویژه ای برای رساندن مدافع برزیلی این تیم به بازی با تراکتورسازی دارند.

ورزش سه: پادوانی که در تمرین روز گذشته استقلال مصدوم شده بود، امروز به نرم دوی دور زمین کمپ حجاری پرداخت و در پایان تمرین هم با یخ درمانی تلاش کرد که خود را آماده بازی با تراکتورسازی در هفته سیزدهم لیگ برتر کند.

امروز امین نوروزی معاون پزشکی باشگاه در تمرین استقلال حضور داشت و او در فرصت باقی مانده تمام تلاش خود را می کند تا فرشید اسماعیلی، پادوانی و محسن کریمی را به بازی با تراکتورسازی برساند که باید دید چقدر در این امر موفق می شود.
یخ درمانی پادوانی برای رسیدن به تراکتور
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج