۴۶۵۹۵۸
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

بی‌توجهی سرمربی تیم‌ملی به بندهای قراردادش

کی‌روش وظایف فنی مندرج در قراردادش برای تیم‌ملی بزرگسالان را به خوبی انجام داده است، اما بند ششم بخش اول قرارداد نکته‌ای قابل تامل دارد.

روزنامه شهروند: کی‌روش وظایف فنی مندرج در قراردادش برای تیم‌ملی بزرگسالان را به خوبی انجام داده است، اما بند ششم بخش اول قرارداد نکته‌ای قابل تامل دارد. جایی که به صراحت در آن آمده است: «نظارت بر آماده‌سازی تکنیکی تیم‌ملی المپیک و تیم‌ملی ١٩ ساله‌ها طبق برنامه‌ریزی‌های فدراسیون فوتبال». كي‌روش در طول مدت حضورش در ايران فقط در دو مقطع کوتاه با تيم ملي المپيك ايران همكاري داشته است. يك‌بار در زمان سرمربیگری علیرضا منصوریان که با فاجعه استفاده از بازیکن سه اخطاره (کمال کامیابی‌نیا) و بازنده شدن مقابل عراق به قیمت از دست رفتن شانس حضور در المپیک تمام شد. در مرحله دوم همزمان سرمربیگری وینگادا پرتغالی (دوست نزدیک کی‌روش) به خاطر کسب بدترین نتایج تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی از کار برکنار شد تا همکاری کی‌روش با تیم امید هم قطع شود. در زمانی که محمد خاکپور به‌عنوان سرمربی و مایلی‌کهن به‌عنوان مدیرفنی هدایت تیم امید را برعهده داشتند اختلافات شدید کی‌روش با آنها کلی جنجال و حاشیه به همراه خود داشت. در تمام این سال‌ها هم هیچ وقت کسی مشاهده نکرده که کی‌روش روی عملکرد تیم‌ملی زیر ١٩‌سال نظارت داشته باشد و عملا تعامل و ارتباط کاری خاصی با این تیم نداشته است!

تخلفات!

بخش سوم قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال بدون تردید به شکلی باورنکردنی بارها مورد نقض قرار گرفته است. در این بخش کی‌روش تعهد دارد نه‌تنها در جایگاه سرمربی در هیچ رویدادی شرکت نکند، بلکه به هیچ عنوان حرکتی نکند که بتوان آن را به هر شکل تبلیغ برای شخص خود و یا نفع تبلیغاتی و سودآور هر شخص،‌شرکت یا نهاد دیگری تفسیر کرد مگر با توافق کتبی فدراسیون فوتبال. سرمربی تیم‌ملی موظف بوده در هیچ مصاحبه یا کنفرانس خبری درباره مسائل فدراسیون بدون موافقت کتبی و هماهنگی با روابط عمومی صحبت نکند. جنجال‌های رسانه‌ای همیشگی کی‌روش به خوبی نشان می‌دهد که او بارها و برها به این بند قرارداد پشت کرده است! تعداد مصاحبه‌های او علیه مدیران فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش،‌ شرایط فوتبال کشور و مربیان و بایزکنان و افراد مختلف به قدری زیاد بوده که نمی‌‌توان از آمار آن اطلاعات دقیقی نوشت.

در بند چهارم بخش سوم قرارداد هم نشان می‌دهد سرمربی باید تمامی قواعد مربوط به اسپانسرهایی که با فدراسیون قرارداد دارند را بپذیرد. البته در سال‌های اخیر مرد پرتغالی بارها مصاحبه‌‌های تندی درباره کیفیت نامرغوب لباس‌های تیم‌ملی انجام داد و خواهان احترام گذاشت به شان و منزلت تیم‌ملی شد که حرف‌هایش با حمایت اهالی فوتبال ایران همراه بود و درنهایت لباس‌های آدیداس در اختیار تیم قرار گرفت. با این حال نباید فراموش کرد که کی‌روش در قرارداد قبلی‌اش حاضر نشد در مراسم رونمایی از پیراهن تیم‌ملی در جام‌جهانی شرکت کند و مدعی بود کمپانی آل‌اشپورت باید مبلغ ١٠٠‌هزار دلار به او برای انجام این کار پرداخت کند. داستانی که جنجال‌های زیادی به همراه داشت و زمانی که این پول پرداخت شد اعتراض‌های کی‌روش به پایان رسید. درحالی‌که طبق قرارداد این مربی موظف بود به مراسم رونمایی از پیراهن تیم‌ملی برود اما این کار را نکرد.

پشت کردن به کمیته فنی و عدم تعامل با دستیاران ایرانی

جدا از داستان‌‌هاي مربوط به مرخصي،‌ كي‌روش طبق مفاد بخش چهارم قراردادش تعهد دارد با كميته‌ فني‌وتوسعه فدراسيون همكاري و ارتباط موثري داشته باشد، اما در ظاهر هيچ وقت حاضر نشده در چنین جلساتی شرکت کند. در قرارداد او با فدراسيون به صراحت ذكر شده كه اگر كي‌روش به هر كدام از موارد ذكر شده در قرارداد پشت كند فدراسيون حق دارد كه جريمه‌اي حدود ٢٠‌هزار دلار به ازاي هر بند را براي او اعمال كند. كي‌روش همچنين بايد از دو مربي ايراني در كادر فني‌اش استفاده كند. اميد نمازي، مجيد صالح و علي كريمي ٣ مربي بودند که در مقاطع زماني مختلف به كار كي‌روش اضافه شده‌اند اما هر كدام به دلايلي با كي‌روش قطع همكاري كردند و اين بند از قرارداد هم آن طور كه بايد در طول مدت زمان حضور اين مربي در ايران اجرايي نشد. ماركار آقاجانيان البته در تمام اين مدت در كنار تيم ملي به‌عنوان مربي فعاليت كرده است و اخيرا هم كه جواد نكونام به كادر فني اضافه شده است.
مرخصی‌های کی‌روش چقدر است؟

کی‌روش حق دارد هرچقدر دوست دارد به مرخصی برود؟ بدون‌شک جواب «نه» خواهد بود! منتهی سرمربی تیم‌ملی این کار را انجام می‌دهد! در بند هشتم بخش چهارم قرارداد نوشته شده کی‌روش به ازای هر‌سال از مدت قرارداد، می‌تواند ٦ هفته مرخصی داشته باشد. که البته این مرخصی‌ها باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که به تعهداتش در مقابل تیم‌ملی خدشه‌ای وارد نکند! اين درست همان نقطه كليدي ماجرا است. طبق قرارداد برنامه‌ريزي مربوط به حضور و غيبت سرمربي بايد به فدراسيون اعلام شود و توسط رئيس به صورت كتبي مورد موافقت قرار گيرد و نبايد بدون علت موجه به تاخير بيفتد يا معلق نگه داشته شود. غيبت سرمربي تيم ملي در تمرينات تيم هم بايد به پشتوانه موافقت كتبي رييس فدراسيون و همراه با كسر مبلغي از دستمزد تعيين‌شده براي سرمربي باشد. به‌عنوان مثال کی‌روش یک بار از ٧ شهریور ماه ١٣٩٣ تا ١٩ مرداد ١٣٩٤ حدود ١٤٤ روز مرخصی را سپری کرده بود که چیزی حدود پنج ماه می‌شد! کی‌روش البته ٥٧ روز را نیز همراه تیم‌ملی در اردوهای خارج از کشور و البته مسابقات رسمی شرکت کرده بود که جمع این عدد را با ١٤٤ روز مرخصی کی‌روش به عدد شگفت‌انگیز ٢٠١ روز حضور در خارج از ایران می‌رسد! امسال هم در ٢٨ خرداد ١٣٩٥ هم این مربی بعد از درگیری با برانکو بر سر لغو اردو ارمنستان تیم ملی،‌ قرار شد به مرخصی ٣ هفته‌ای برود اما غیبت‌اش بیش از شش هفته طول کشید و اواخر مرداد به ایران بازگشت! کی‌روش بعد از بازی ایران و سوریه در مقدماتی جام‌جهانی هم البته به دومین مرخصی طولانی مدت خود رفت و در تاریخ ٢٢ دی‌ماه بعداز جنجال‌های بسیار به ایران بازگشت.

قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال تا آخرین روز جام‌جهانی ٢٠١٨ روسیه اعتبار دارد.

پاداش نقدی کی‌روش برای بازی‌های رسمی و دوستانه دو برابر سایر بازیکنان و نباید کمتر از ٢ هزاردلار آمریکا باشد.

با صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی ١٠‌درصد پول فیفا به فدراسیون به‌عنوان پاداش به کی‌روش پرداخت می‌شود(حدود ١‌میلیون دلار)

فدراسيون موظف است هزينه اقامت و اياب و ذهاب كي‌روش به‌عنوان يك سرمربي حرفه‌اي بين‌المللي را تقبل كند. براي نمونه وقتي كي‌روش به‌عنوان سرمربي تيم ملي در سفر است فدراسيون بايد هزينه بليت هواپيمايي درجه بيزينس، اقامت در هتل درجه يك، ترانسفر انحصاري درجه يك و وعده‌هاي غذايي را پرداخت كند.

كي‌روش حق در اختيار داشتن اینترنت پرسرعت و يك تلفن همراه مدرن با قابليت دريافت و ارسال ايميل را علاوه بر كليه‌ هزينه‌هاي مخابراتي دارا است.

فدراسیون هزینه‌های پزشکی خصوصی کی‌روش چون دندانپزشكي و همچنين خدمات دارويي و بیمه عمر و سلامت مورد نياز خودش و خانواده‌اش را پرداخت می‌‌‌کند.

تمامي هزينه‌ها با در نظر گرفتن ماليات دولت ايران براي دستمزد و مبالغ تشويقي، بيمه درماني، گواهي اشتغال به كار و رواديد بايد توسط فدراسيون پرداخت شود.

فدراسيون هزينه اقامت، امكانات رفاهي، خودرو و خوراك و خدمات خشكشويي براي سرمربي در مدت قراردادش را تامين مي‌كند و همچنين هزينه حمل‌ونقل هوايي متعلقات كي‌روش را به ايران در ابتداي اين قرارداد و در زمان فسخ آن به هر علتي به كشور محل اقامت كي‌روش پرداخت مي‌كند.

تمام این تعهدات قید شده در قرارداد سرمربی تیم‌ملی از سوی فدراسیون فوتبال تاکنون اجرایی شده است، اما سوال اینجاست که آیا کی‌روش که سالانه حدود یک‌میلیون و ٤٠٠‌هزار یورو دریافتی به جز این آپشن‌ها دارد و عملا ایران او را به یکی از گران‌ترین مربیان حال و حاضر فوتبال جهان تبدیل کرده،‌ به مفاد قراردادش با فدراسیون پایبند بوده است؟ این گزارش تلاشی است برای رسیدن به جواب این سوال!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فرزاد

      متاسفم واسه فدراسیون بابت پذیرش این قرارداد ترکمنچای بعلاوه تحقیر بی پایان....

    • بدون نام

      نه که فدراسیون وطیفه شو انجام داده درمقابل کیروش بزرگ هیچکس کیروش محبوب ۹۸درصدایرانیا نمیش برانکو ومارلی کهن حیاکن تیم ملی رهاکن شعن تون نیارید پایین

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج