۴۷۴۰۹۹
۵ نظر
۵۰۰۰
۵ نظر
۵۰۰۰
پ

پرسپولیس بار دیگر در صدر فهرست بی شکست‌ها

به دنبال باخت تیم‌های فوتبال ذوب آهن و سپاهان اصفهان برابر تیم‌های فوتبال صبای قم و پیکان، تیم‌های بی شکست لیگ برتر سقوط کردند.

ورزش سه: ذوب آهن ۱۰ و سپاهان ۷ بازی را نباخته بودند اما به دنبال باخت در مسابقات این هفته حالا بار دیگر شاهد حضور تیم‌های پرسپولیس و تراکتور سازی به عنوان بی شکست ترین تیم‌های لیگ برتر هستیم.

جالب این که آخرین باخت های پرسپولیس و تراکتور سازی برابر تیم‌های اصفهانی سپاهان و ذوب آهن ثبت شده بود. در هفته چهاردهم؛ سپاهان برابر تراکتور و پرسپولیس برابر ذوب آهن متحمل باخت شده بودند.

پرسپولیس در ۵ بازی بی شکست خود صاحب ۵ برد و تراکتور سازی در مقطع زمانی مورد نظر صاحب ۳ برد و ۲ مساوی شده بودند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میرزایحیی

    واقعا برای هواداران پریسپلیس متاسفم.واقعا

  • لازم نیست متعسف باشی

    لازم نیست متاسف باشی

  • بدون نام

    برای هوادار خودتون متاسف باش اصلا تو عددی نیستی که تاسف بخوری

  • محمد

    ولش کنید تموم کیسه ها روانی هستند

  • بدون نام

    عمو جون کلاس چندی ؟ سواد داری اصلا؟
    پریسپلیس؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج