۴۷۴۸۸۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

جهانبخش چهارمین بازیکن برتر مقابل آیندهوون

ملی‌پوش ایرانی آلکمار از سوی هواداران این تیم به عنوان چهارمین بازیکن برتر بازی خانگی هفته بیستم‌ویکم اردویژه هلند برابر آیندهوون برگزیده شد.

خبرگزاری تسنیم: تیم آلکمار شب گذشته (شنبه) در حضور ۸۴ دقیقه‌ای علیرضا جهانبخش، ملی‌پوش ایرانی بازی خانگی برابر آیندهوون را با نتیجه تلخ ۴ بر ۲ واگذار کرد. جهانبخش زمینه‌ساز گل اول آلکماری‌ها در دقیقه ۱۷ بود.

در این میان سایت رسمی هواداران تیم آلکمار طبق روال معمول دیدارهای رسمی اقدام به برگزاری نظرسنجی برترین‌های این تیم در دیدار هفته بیست‌ویکم اردویژه هلند برابر آیندهوون کرد که فرد فرایدی، مهاجم نیجریه‌ای و زننده دو گل تیم آلکمار جایگاه نخست را به دست آورد. اوون ویندال و دریک لوکاسن در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند. علیرضا جهانبخش نیز رتبه چهارمی را کسب کرد.

تیم آلکمار تا پایان هفته بیست‌ویکم اردویژه هلند با ۳۲ امتیاز در جایگاه هفتم جدول رده‌بندی جای دارد.

جهانبخش چهارمین بازیکن برتر آلکمار برابر آیندهوون از نگاه هواداران
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج