۴۸۰۷۵۱
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

یک بارسلونای به دردنخور

رسانه‌های کاتالونیا تیترهای تندی برای بارسلونای شکست خورده شب گذشته انتخاب کردند، در این میان یک بارسلونای به درد نخور اسپورت بیش از سایرین رخنمایی می‌کرد.

خبرگزاری فارس: شکست سنگین بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن اگر با بازی خوب این تیم همراه می‌شد کمی قابل تحمل به نظر می‌رسید اما بازی بسیار پراشتباه و قدم زدن های بازیکنانی نظیر مسی در زمین خشم رسانه‌های کاتالونیا را در پی داشت.

اسپورت کاتالونیا با انتخاب تیتر "این بارسلونای به درد نخور" تیم انریکه را شایسته حذف از این مرحله دانست و نوشت: این تیم اصولا تا این مرحله هم نباید صعود می‌کرد، پاریس در کلاس لیگ قهرمانان اروپا بود و بارسلونا حتی در حد لیگ داخلی هم بازی نکرد.

ال موندو دپورتیوو نیز نوشت: مردان انریکه به هواداران خود بی احترامی کردند، این را مردم می‌فهمند و نیازی به تفسیر و توضیح ندارد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج