۵۰۷۳۶۴
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

بازگشت خسوس به تمرینات سیتی

جوان برزیلی که در آغاز سال میلادی با درخشش آگوئرو را در سیتی نیمکت‌نشین کرد پس از دوری ۷ هفته‌ای به تمرینات بازگشت.

خبرگزاری فارس: در آغاز سال میلادی گابریل خسوس از تیم پالمیراس برزیل به جمع شاگردان گواردیولا اضافه شد. خریدی که در اولین بازی خود توانایی بالایش را نشان داد و روحیه را به اتحاد بازگرداند.

خسوس در ۵ بازی انجام داده برای سیتی، ۳ گل به ثمر رساند و توانست با درخشش آگوئرو را نیمکت نشین کند.

نیمار جدید فوتبال دنیا، در چهارمین بازی خود در لیگ جزیره مقابل بورنموث از ناحیه استخوان پا مصدوم شد تا طبق اخبار منتشر شده فصل برای او به اتمام رسد.

اما امروز باشگاه من‌سیتی از بازگشت وی به تمرینات تیم خبر داد. این بدین معناست که خسوس می‌تواند پیش از اتمام فصل به یاری پپ بیاید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج