۵۱۱۳۰۲
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

شنیشل از تیم‌ملی عراق اخراج شد

سرمربی تیم ملی عراق به خاطر کسب نتایج ضعیفش از سمتش اخراج شد.

خبرگزاری فارس: فدراسیون فوتبال عراق رسما اعلام کرد که راضی شنیشل، سرمربی تیم ملی کشورش را به خاطر کسب نتایج ضعیف در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از سمتش برکنار کرد.

شنیشل در ۷ بازی که هدایت تیم ملی عراق را در این مسابقات داشته تنها یک برد و یک تساوی داشت و با ۴ امتیاز در رده پنجم گروه دوم آسیا قرار دارد و دیگر امیدی برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ ندارد. فدراسیون عراق اعلام کرد که سرمربی جدید عراق فردی خارجی خواهد بود و به هیچ وجه عراقی نخواهد بود.

شنیشل با عراق قراردادی ۳ ساله داشت و فدراسیون این کشور باید غرامت سنگینی را بابت این اقدامش به او بپردازد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج