هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر با پیروزی مقابل ماشینسازی کار قهرمانی را تمام کردیم و استحقاق این عنوان را داشتیم.
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر با پیروزی مقابل ماشینسازی کار قهرمانی را تمام کردیم و استحقاق این عنوان را داشتیم.
کمال کامیابینیا پس از پیروزی پرسپولیس مقابل ماشینسازی و کسب مقام قهرمانی گفت: خدا را شکر توانستیم 3 امتیاز را بگیریم و کار را تمام کنیم. استحقاق کسب قهرمانی را داشتیم، بهترین تیم بودیم. بهترین گلر، بهترین دفاع، بهترین خط دفاع، بهترین خط هافبک، بهترین خط حمله، بهترین هوادار و بهترین مربی را داشتیم و خدا را شکر 3 هفته زودتر قهرمان شدیم.
وی در مورد اینکه بیشترین سهم قهرمانی متعلق به چه کسی است، گفت: بیشترین سهم برای هواداران است که از این مسئله لذت میبرند و خدا را شکر توانستیم این قهرمانی را به هواداران تقدیم کنیم.
وی در مورد هدف بعدی پرسپولیس عنوان کرد: باید باشگاه برای لیگ قهرمانان آسیا و سال آینده برنامهریزی کند تا عملکرد خوبی داشته باشیم.
هافبک پرسپولیس در ادامه یادآور شد: واقعا برای هواداران تبریزی متاسفم . آنها به ما و هادی نوروزی عزیز فحاشی زیادی کردند. بدون شک یک نفر خط میدهد.چرا باید به مرحوم نوروزی فحاشی شود. برای فرهنگشان متاسفم.
برای صدا، روی آیکن اسپیکر پلیر بزن
بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول
ارسال نظر