۵۴۳۰۹۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

پورغلامی: از جلالی خیلی چیزها یاد گرفتم

مربی تیم فوتبال پیکان گفت: در ۴ سالی که با مجید جلالی کار کردم خیلی چیزها از او آموختم.

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال پیکان گفت: در ۴ سالی که با مجید جلالی کار کردم خیلی چیزها از او آموختم.

فرهاد پورغلامی در مورد دلیل جدایی‌اش از تیم پیکان گفت: پس از پایان لیگ و در تعطیلات، دو جلسه با مجید جلالی سرمربی تیم برگزار کردم. از او خواستم که به من اجازه جدایی بدهد، زیرا قصد داشتم به عنوان سرمربی در فوتبال ایران کار کنم.

وی ادامه داد: جلالی مثل همیشه به من لطف داشت و اجازه داد مستقل شوم. ۴ سال خوب را در کنار مجید جلالی گذراندم و از او خیلی چیزها در مربیگری آموختم. روزهای تلخ و شیرین زیاد داشتیم. در شکست‌ها و پیروزی‌ها کنار هم بودیم. مجید جلالی به من اطمینان کامل داشت و وظایف مهمی را به من سپرده بود.

پورغلامی تصریح کرد: پیشنهادهایی از لیگ دسته اول برای سرمربی‌گری داشته‌ام باید ببینم شرایط در روزهای آینده چگونه خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج