ایرانپوریان: بهزودی در تمرینات شرکت میکنم
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تأکید کرد که بهزودی در تمرینات این تیم شرکت خواهد کرد.
  خبرگزاری تسنیم: محمد ایرانپوریان درخصوص وضعیت خودش برای فصل آینده گفت: یکسال دیگر با تراکتورسازی قرارداد دارم. در این مدت شایعات زیادی در موردم ایجاد شد که البته این شایعات در سالهای گذشته هم وجود داشت. همیشه گفتهام که اولویت اول و آخرم تراکتورسازی است. در گذشته هم این حرف را زدم و در آینده هم این حرف را خواهم زد. تراکتورسازی را دوست دارم و قبلا هم گفتم که در این تیم خواهم ماند.
  
  وی اضافه کرد: واقعیت این است که امسال پیشنهادهای بسیار خوبی را بهخاطر تراکتورسازی رد کردم و در گذشته هم این اتفاق رخ داده بود. یک فصل دیگر قرارداد دارم و در این تیم میمانم. امیدوارم روزهای خوبی را با تراکتورسازی تجربه کنم.
  
  ایرانپوریان درمورد غیبت در تمرینات تراکتورسازی بهدلیل مصدومیت خاطرنشان کرد: من در این مدت روی زانویم کار کردم، چون در فصل گذشته فشار زیادی به زانویم وارد شد و مدتها با مصدومیت بازی کردم. خوشبختانه الان شرایط خوبی دارم و بهزودی در تمرینات تراکتورسازی حاضر خواهم شد.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر