۶۳۴۵۷۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

سرخی روبرتو:

نگران نباشید؛ از بارسلونا جدا نخواهم شد

سرخی روبرتو، ستاره جوان بارسا شایعات جدایی از این تیم را رد کرد.

ورزش سه: سرخی روبرتو، ستاره جوان بارسا شایعات جدایی از این تیم را رد کرد.
علیرغم ابراز تمایل چند تیم لیگ برتری از جمله لیورپول و یونایتد، ستاره چند پسته بارسا نسبت به ماندن خود اطمینان داد.
سرخی روبرتو گفت: "بارسا باشگاه تمام زندگی من است و من می خواهم برای همیشه اینجا باقی بمانم، بنابراین واضح است که هیچ کس نباید نگران تمدید قرارداد من باشد.

نگران نباشید؛ از بارسلونا جدا نخواهم شد

من حالا در بهترین باشگاه جهان هستم و خوش شانس بوده ام که از آکادمی به تیم اول آمده ام. من هرگز تلاش برای یاری رسانی به بارسا را متوقف نکرده ام و اکنون خوشحال هستم که جای خود را در تیم تثبیت کرده ام، زیرا کار آسانی نیست."
روبرتو در دو بازی اخیر بارسا به علت آسیب دیدگی همسترینگ غایب است و او دو بازی بزرگ دیگر تا پایان سال برابر یوونتوس و والنسیا را نیز از دست خواهد داد.
سرخی افزود: "روند بهبود من به خوبی انجام می شود، اما من نمی توانم در بازی برابر یوونتوس و والنسیا بازی کنم؛ اما برای حضور در برابر رئال مادرید آماده خواهم بود."
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج