۶۴۸۸۵۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

قضیه گریزمان ممکن است به ضرر بارسلونا تمام شود

مذاکره بارسلونا با مهاجم اتلتیکومادرید به احتمال فراوان به ضرر باشگاه کاتالانی تمام خواهد شد.

ایسنا: ‌به نقل از آس، شکایت باشگاه اتلتیکومادرید از بارسلونا به فیفا به خاطر مذاکره کردن تیم کاتالانی با نزدیکان آنتوان گریزمان به ضرر آبی‌ اناری‌ها تمام خواهد شد.

موندو دپورتیوو در شروع هفته‌، مطلبی درباره دیدار و مذاکره خوسپ ماریا بارتومئو و خانواده‌ مهاجم اتلتیکومادرید منتشر و سپس گیرمو آمور، مدیر باشگاه کاتالانی این موضوع را تایید کرد که باشگاه به امضای قرارداد با بازیکن فرانسوی نزدیک شده است.

باید یادآوری کرد که فیفا باشگاه‌ها را منع کرده است تا با بازیکنانی که بیش از ۶ ماه به پایان قراردادشان باقی‌ مانده است مذاکره کنند. اگر تایید شود بارسلونا با گریزمان مذاکره کرده است باشگاه کاتالانی توسط فیفا محروم و جریمه خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج