۶۶۳۴۱۱
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

دورتموند مجوز خروج بارترا را صادر کرد

زردپوشان وستفالن به فروش دفاع راست اسپانیایی خود در بازار نقل و انتقالات زمستانی فکر می‌کنند.

خبرگزاری تسنیم: نشریه بیلد آلمان نوشته است که پیتر اشتوگر سرمربی تیم فوتبال بوروسیا دورتموند برای برنامه‌های خود در ادامه فصل روی مارک بارترا حساب نمی‌کند و احتمالاً به او مجوز خواهد داد که در پنجره نقل و انتقالات زمستانی زردپوشان وستفالن را ترک کند.

با توجه به اینکه سال آینده جام جهانی روسیه برگزار می‌شود، بسیاری از بازیکنان تمام تلاش خود را برای جلب نظر سرمربیان تیم‌های ملی‌شان انجام می‌دهند و بارترا هم از این قاعده مستثنی نیست.

در همین راستا، نشریه بیلد آلمان نوشته است که مدافع اسپانیایی دورتموند ترجیح می‌دهد به تیمی ملحق شود که به او فرصت بازی بدهد و باشگاه‌ها هم درهای خروجی را به روی او باز گذاشته است.

اتفاق دیگری که خروج بارترا از دورتموند را محتمل می‌کند، به توافق رسیدن این تیم با مانوئل آکانی، مدافع تیم بازل سوئیس برای عقد قراردادی ۲۱.۵ میلیون یورویی است، بازیکنی که در هفته جاری به فهرست بازیکن اشتوگر اضافه شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج