۶۷۱۸۷۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

توتی: هنگام بازنشستگی تحت‌ تأثیر قرار گرفته بودم

اسطوره باشگاه رم گفت: وقتی دوران حرفه‌ای شما به پایان می‌رسد همیشه تحت‌تأثیر احساسات قرار می‌گیرید.

خبرگزاری تسنیم: فرانچسکو توتی که در ماه مِی ۲۰۱۷ در ورزشگاه المپیکوی شهر رم در سن ۴۰ سالگی کفش‌هایش را آویزان کرد، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «مَچ تی‌وی» گفت: بهترین پیام‌هایی که پس از بازنشستگی‌ام دریافت کردم از جانب خانواده‌ام یعنی فرزندانم، همسرم و والدینم بود.

وی افزود: وقتی دوران حرفه‌ای شما به پایان می‌رسد همیشه تحت‌تأثیر احساسات قرار می‌گیرید و کنار آمدن با آن دشوار است. من پیراهن رم را برای ۲۵ سال به تن داشتم و روزی که می‌خواستم خداحافظی کنم روز خیلی سختی بود، اما بابت کارهایی که در طول این سال‌ها برای رم انجام داد، خوشحالم.

اسطوره باشگاه رم و فوتبال ایتالیا در بخش دیگری از صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: خودم را یک ستاره نمی‌بینم. حس می‌کنم من هم یکی مثل همه هستم. در زمین هم همیشه سعی کردم با روشی بازی کنم که هم برای خودم و هم برای هواداران جالب باشد. همیشه سعی کردم بهترین عملکردم را برای رم انجام دهم.

توتی تأکید کرد: من بازیکن رم بودم، اهل همین شهر هستم و بازی با پیراهن رم در طول دوران حرفه‌ای‌ام مسئولیت بزرگی بود و خوشحالم که هواداران رم قدردان من هستند.

هافبک پیشین تیم ملی ایتالیا همچنین با اشاره به قهرمانی آتزوری در مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ گفت: قهرمانی در جام جهانی رویای هر بازیکنی است. این مهمترین جامی است که یک بازیکن می‌تواند به دست بیاورد و من خوش‌شانس بودم که به این عنوان رسیدم.

توتی در پایان در پاسخ به این پرسش که «ترجیح می‌دهید در دربی گلزنی کنید یا با همسرتان شام بخورید؟»، خاطرنشان کرد: خوردن شام با همسرم لذت‌بخش‌تر است، اگر شامی رمانتیک باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج