۶۸۱۱۱۶
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

ونگر: دوست دارم ولبک در آرسنال بماند

سرمربی فرانسوی آرسنال از مهاجم تیمش تمجید ویژه‌ای کرد.

خبرگزاری میزان: سرمربی فرانسوی آرسنال از مهاجم تیمش تمجید ویژه‌ای کرد.

آرسن ونگر سرمربی فرانسوی در مورد شرایط دنی ولبک مهاجم تیمش اظهار داشت: ‌می‌خواهم دنی را در تیمم حفظ کنم، زیرا معتقدم که او از دوره سخت عبور کرده است. او به خوبی از این مرحله عبور کرده و چیز‌های مثبتی در تمرینات از او دیده‌ام.

وی ادامه داد: اگر او بتواند به آمادگی‌اش ادامه داده و مصدوم نشود، می‌خواهم در آرسنال بماند. دنی را دوست دارم، زیرا می‌تواند به عنوان مهاجم نوک، راست و چپ بازی کند؛ بنابراین بازیکن مفیدی است. البته نباید کیفیت خوب او را هم فراموش کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج