۶۸۴۶۵۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

آلگری: فاجعه‌ای رخ ندهد، در یووه ماندنی هستم

ماکسی آلگری، سرمربی ایتالیایی یوونتوس تاکید کرد فکر و ذهن آنها درگیر دیدار برابر لاتزیو است.

ورزش سه: ماکسی آلگری، سرمربی ایتالیایی یوونتوس تاکید کرد فکر و ذهن آنها درگیر دیدار برابر لاتزیو است.

یوونتوس که نبرد دشوار و تنگاتنگی با ناپولی در صدر جدول دارد، در یکی از دشوارترین آزمون های خود مهمان لاتزیو خواهد بود.

آلگری: فاجعه‌ای رخ ندهد، در یووه ماندنی هستم


آلگری گفت: "ایگواین غایب خواهد بود؛ اما بوفون و دیبالا در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت. برای صحبت کردن در مورد شرایط ایگواین برابر تاتنهام خیلی زود است؛ اما ما به حضور او خوش بین هستیم.

ایگواین هنوز درد دارد و در حال حاضر ما به فکر تاتنهام نیستیم، زیرا اولویت ما لاتزیو است. ما قصد داریم نتیجه خوبی برابر لاتزیو بگیریم. ۱۲۰ دقیقه بازی کردن برابر میلان؟ تاثیری در عملکرد حریف نخواهد داشت.

دیدار برابر لاتزیو تاکتیکی خواهد بود و توجه به جزئیات رقم زننده تفاوت هاست. لاتزیو دارای ویژگی های فیزیکی و فنی بالایی است و شایستگی موقعیتی که در آن قرار دارد را داشته است. قرارداد من؟ من تا سال ۲۰۲۰ قرارداد دارم و دلیلی برای جدایی وجود ندارد مگر اینکه تا پایان فصل فاجعه ای رخ دهد."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج