۷۲۵۹۱۰
۲ نظر
۵۰۰۰
۲ نظر
۵۰۰۰
پ

اقدام خیرخواهانه ۲ بازیکن پرسپولیس و پیکان

۲ بازیکن تیم‌های پرسپولیس و پیکان با حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک البرز دقایقی با کودکان حاضر در این آسایشگاه فوتبال بازی کردند.

خبرگزاری فارس: در اقدامی خداپسندانه محمد انصاری و مهران موسوی بازیکنان تیم‌های پرسپولیس و پیکان با حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک البرز با افرادی که در این آسایشگاه حضور دارند دیدار و گفت‌وگو کردند.

در جریان این بازدید انصاری و موسوی با برآورده کردن آرزوی چند کودک با آنها فوتبال بازی کرده و موجب خوشحالی این کودکان را فراهم کردند.

همچنین دقایقی این ۲ بازیکن فوتبال با حضور در بخش‌های مختلف با افرادی که در این آسایشگاه بستری هستند هم دیدار و گفت‌وگو انجام دادند و صحبت‌های آنها را شنیدند.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تبدیل اتومبیل به اسنوموبیل با Track N GO

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حمید سلیمی

    سلام بر مومنین سلام بر مردان خدا آ فرین به فهم و شعور و غیرتتون از شوق چشمهایم پر از اشک شد

  • واقع‌گو

    درود بر مرام و وجدان انسانیتت و البته ایمان قلبی غیر قابل وصفتان / سپاس از شما ورزشکاران مودب و محترم و مردمی
    سپاسگزاریم ♡♡♡ بینهایتتتتت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج