۷۴۴۱۰۰
۷ نظر
۵۰۰۵
۷ نظر
۵۰۰۵
پ

درخواست عجیب بازیکن از مدیران باشگاه!

یکی از بازیکنان مطرح لیگ برتر درخواست عجیبی از باشگاه خود برای تمدید قرارداد کرده است.

ورزش سه: این روزها بالا رفتن قیمت ارز مشکل بزرگی را برای فوتبال ایران درست کرده است چراکه بازیکنان داخلی ترجیح می دهند فوتبال خود را در خارج از کشور ادامه بدهند و پول بیشتری بدست بیاورند.

در این بین جذب بازیکن خارجی هم کار بسیار سختی است چراکه پرداخت دستمزد آنها هم برای باشگاه ها سخت است و این موضوعی است که بیشتر باشگاه های مطرح فوتبال ایران را با مشکل روبرو کرده است.

اما در این بین یکی از بازیکنان مطرح فوتبال ایران که قراردادش به پایان رسیده بود، پیشنهاد عجیبی به باشگاه خود داده بود که البته مدیران این باشگاه هرگز با پیشنهاد او موافقت نکردند.

این بازیکن که سابقه ملی هم دارد به باشگاه خود پیشنهاد داد که قرارداد خود را برای طولانی مدت تمدید می کند به شرط اینکه قرارداد او به جای ریال با دلار تنظیم شود؛ او از مسئولان باشگاه برای سال اول ۴۰۰ هزار دلار درخواست کرده بود که این موضوع با مخالفت روبرو شد.

البته در نهایت این باشگاه زیر بار عقد چنین قراردادی نرفت و او قرارداد خود را به مدت یک سال و به ریال تمدید کرد.

شاید اگر باشگاه های مذکور با درخواست این بازیکن موافقت می کرد، عقد قرارداد با بازیکنان داخلی به دلار باب می شد و کار برای باشگاه ها بسیار سخت از گذشته می شد اما این بازیکن در نهایت به هدف خود نرسید و قرارداد خود را به ریال تمدید کرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ووریا غفوری بوده

  • بدون نام

    وریا غفوری نبود فرد مورد نظر?کاملا معلومه خودش بوده

  • بدون نام

    کی بود؟؟؟

  • بدون نام

    غفوری هست

  • dan brown

    به هدف شومش نرسید.خداروشکر

  • بدون نام

    سروش رفیعی مفخور دوروبوده جایی راش ندادند برگشته خونه

  • بدون نام

    خانزاده بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج