فلای تودی - بالا استیکی
۷۴۹۶۸۷
۳ نظر
۵۰۱۱
۳ نظر
۵۰۱۱
پ

حمایت آرسنال از مسوت اوزیل

باشگاه آرسنال خیلی زود به اخبار تلخی که در مورد مسوت اوزیل شنیده می شود واکنش نشان داد.

ورزش سه: مسوت اوزیل در حال سپری کردن روزهای دشواری است و بعد از خداحافظی از تیم ملی آلمان گرفتار حواشی فراوانی شده است.

بعد از ملاقات با رجب طیب اردوغان، انتقادات از این ستاره ۲۹ ساله و دورگه اوج گرفت و حتی بسیاری خواهان اخراج او از تیم ملی آلمان شدند. در نهایت دیروز مسوت اوزیل با انتشار ۲ نامه طولانی از اتفاقات تلخی که اخیرا برایش رخ داده پرده برداشت و بعد از ساعاتی نیز از تیم ملی آلمان خداحافظی کرد که این تصمیم با واکنش های متفاوتی از سوی اهالی این کشور مواجه شد.

اوزیل به تازگی و بعد از سپری کردن تعطیلات به تمرینات توپچی ها بازگشته و صفحه رسمی باشگاه به این اتفاق واکنش نشان داده است.

باشگاه آرسنال با انتشار تصویری از مسوت اوزیل به نوعی از ستاره خلاق و آلمانی خود حمایت کرده است: "بازگشت تو نزد ما اتفاق خوشحال کننده ای است."

حمایت آرسنال از مسوت اوزیل

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حکایت نون و نمک خوردن و نمکدون رو شکستن دقیقا همینه. خوب خیلی ناراحتی برگرد کشورت ! نه تهدید امنیتی داری و نه مشکل اقتصادی و سیاسی . موندن در آلمان و چسباندن خودتون به آلمانی ها یه مفهوم بیشتر نداره ...یعنی فقط واسه پول و سوء استفاده از امکانات و سیستم منظم آنها میخوایید اونجا باشید و از آنها سوء استفاده کنید. آدم زرنگ به این میگن. الان میدونه پیر داره میشه و اصلا مثل گذشته نیست و میدونه تو آلمان و کلا غرب هر کسی برای خودش ارزش داره و مردم واسه کسی بیش از زحمتی که کشیده ارزشی قائل نیستند برخلاف خاورمیانه و شرق که طرف خیلی راحت میتونه با همین تبلیغات و چهارتا گل زده حتی بره واسه داخل شدن به سیاست و دولت و گرفتن رانت ولی تو غرب اینطوری نیست باید کار کنی و توانایی داشته باشی که بتونی جلب توجه کنی تا بتونی وارد کارهای آزاد و شرکت زدن بیافتی و در مسائل سیاسی و حکومتی هم مردم به راحتی قبول نمیکنند که یکی از یک تخصص دیگه وارد یه کار دیگه بشه .پس این آقا زرنگه برنامه ها داره مثل بقیه عثمانی ها و بخصوص اردغون که گفته باید هر نفر 5 تا بچه بیاره تا کل اروپا رو اینطوری بگیرن.

    پاسخ ها

    • عباس

      این اراجیف چیه می نویسی دستت به گوشت نمی رسه پیف پیف می کنی

    • بدون نام

      چرت نگو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج